Urban Cult
Film
marketing

Rosamund Pike kao Marie Colvin u filmu MOJ OSOBNI RAT

Biografska drama o tragično preminuloj ratnoj reporterki Marie Colvin koju je utjelovila Rosamund Pike, nominirana za nagradu Oscar®.
Film je temeljen na članku Marie Brenner iz 2012. godine - Marie Colvin's Private War - koji je bio objavljen u Vanity Fairu, a prati mukotrpno izvještavanje iz raznih ratnih zona na koja je neustrašiva Colvin odlazila. Izvještavala je sa svakog velikog sukoba u svijetu od Čečenije do Šri Lanke u gdje je izgubila lijevo oko, 2001. godine. 

Njezina misija je bila pokazati pravi trošak rata, zajedno s poznatim ratnim fotografom Paulom Conroyem (Jamie Dornan). Ubijena je 2012. godine u Siriji tijekom jednog napada, dok je izvještavala za britanski The Sunday Times, zajedno s fotografom s kojim je putovala.

Redatelj filma je Matthew Heineman, nominiran za nagradu Oscar® za film Zemlja kartela, osim Rosamund Pike u filmu još glume i Jame Dornan, Stanley Tucci te Tom Hollander.

MOJ OSOBNI RAT, u distribuciji Blitz filma, u kinima pogledajte od 10. siječnja, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.


(Urban Cult)
11. 1. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble