Urban Cult
Glazba
marketing

Šajeta u Zagrebu!

Dašak Kvarnera i Istre osjetit će se ponovno u kultnom zagrebačkom klubu Sax! u subotu, 12. siječnja. Za to će zaslužan biti, a tko drugi, nego Šajeta, u širim narodnim masama poznat i kao Istradamus! Prije i nakon Šajete prisutne će zabaviti DJ Xxxtended.
"Jako se veselim nastupu u Saxu i obećajem svima dobru zabavu. Kako u Saxu uvijek napravimo super koncert i dobru feštu, vjerujem da će tako biti i ovaj put s obzirom da su mi svoj dolazak, putem društvenih mreža, najavili i brojni “ponavljači” s prethodnih nastupa. Posebno se nadam i novim “članicama i članovima” publike. Ponesite grudnjake za bacanje, provjerite baterije na mobitelima, a kako ćemo imati i curu u bandu dobro bi bilo da na pozornicu dolete i pokoje muške tanga gaćice po mogućnosti leopard uzorka. Sa svojim bandom izvest ću dvadesetak svojih pjesama od kojih su mnoge dobro poznate široj javnosti. Ispunjavamo i glazbene želje, a znamo svirati uglavnom samo i skoro sve od Šajete", izjavio je uoči koncerta Dražen Turina Šajeta.

Šajeta je grupa osnovana 1993. godine u Opatiji i jedna je od najistaknutijih predstavnika legendarnog ča-vala. Karizmatični frontmen Dražen Turina početkom 90-ih osniva sastav 'Yars' u kojemu vrlo brzo počinje pisati skladbe na čakavštini. Zvali su se 'Šajeta & Capra d'oro', ali ubrzo mijenjaju ime u Šajeta što na čakavštini znači „grom“. Do sada su izdali šest albuma: Čestitke i aplauzi (1994.), Blues berača šparuga (1996.), Božja beseda i vražje delo (dvostruko izdanje, 1997.), Istradamus vulgaris (2000.), Doba vodenjaka (2003) i Kope i špade (2007.). Kad čujete hitove kao što su "Party za ekipu", "Košulja plava", "Evergrin", "Moji koraki" i "Leteća Barbara" naprosto ne možete ostati ravnodušni.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti na blagajni kluba po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 65 kuna.

Suorganizator manifestacije je Klub studenata Istre "Mate Balota".


(Andrea Vrban Geržina)
10. 1. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble