Urban Cult
Glazba
marketing

Novi singl i spot Igora Delača - ISTINA U TAMI

„Istina u tami“ je novi singl Igora Delača sa kojim završava svoju „Trilogiju o ljubavi“ i sa kojim će nastupiti na predstojećem   66. Zagrebačkom festivalu
Glazbu potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić), autor teksta je  Uršula Tolj, dok je za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan Ivan Zečić.  
Protekla godina za Igora je bila izuzetno dinamična i uspješna. Promjenom glazbenog izričaja Igor je u vrlo kratko vrijeme postao  jedan od najizvođenijih domaćih pop izvođača. Njegovi hit singlovi „Budan“ i „Ljubav“  vrlo brzo su zasjeli na sam vrh top lista i  još uvijek se odlično vrte na brojnim radijskim postajama.    

"Od srca se zahvaljujem glazbenim urednicima, radijskim postajama i njihovim slušateljima.  Bez njih to ne bi bilo moguće. Jako  mi je važno da su moje pjesme tako dobro prihvaćene i rado slušane. To je najbolja i najvažnija nagrada za svakog glazbenika,  jer samo tako moj rad ima smisla. Vjerujem da će moja nova pjesma "Istina u tami" isto tako biti dobro primljena te da će brzo pronaći put do srca brojnih slušatelja.- rekao nam je Igor Delač. 

Zanimljivim i dinamičnim spotom koji prati tekst pjesme, Igor je pokušao dočarati izazove koje donosi današnji moderan i užurban načina života. Brojne obaveze i stres koje prate svakodnevnicu često ostave trag i uzrokuju probleme u međuljudskim odnosima i naravno ljubavi. Na kraju dana kada se vratimo doma i iza sebe ostavimo poslovne obaveze i probleme, ljubav je ta koja je jedino važna, koja nas povezuje i spaja te čini naš život ugodnim i sretnim.   

Spot možete pogledati klikom na sljedeći link:

Igor Delač - ISTINA U TAMI   (Youtube video)

Foto: Kristina Alilović

11. 1. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble