Urban Cult
Glazba
marketing

Zaplešite na lude dance ritmove na velikom plesnom maratonu uz dance kraljice I Bee i Mineu i posebnog gosta Dreleta!!

Sjećate li se ludih dance hitova 90 tih godina kada su plesnim podijima vladali – I Bee, E.T, Minea, Ella, Emilija, Senna M, Mandi, Kasandra, Nina Badrić, Colonia, pa čak i Toni Cetinski, Dino Dvornik, Oliver, Sandi i mnogi poznati pjevači, koji su zakoračili u ove zabavne i plesne ritmove.
Da li vas je tresla šumica, pregazio vlakić , dali ste pjevali tek je 12 sati dok ste tek izlazili iz kuće van u noćni život? Dance beat  bio je trend u Lijepoj Našoj, hitovi su se nizali jedan za drugim a klubovi su bili rasprodani sa ludim ritmovima i otkačenim tekstovima. A da se zabava produžila i u ovo vrijeme svjedoče mnogi Dance 90tih partiji širom zemlje,  jer vesela vibra privukla je i mlađe generacije i mnoge poklonike drugih žanrova, jer svi se ponekad žele totalno otkačiti!. 

Pravi plesni maraton koji će vam pomoći i da skinete koju kilicu nakon božićnih i novogodišnjih praznika 2.2.2019 pripremio je Metropolis club dovodeći dvije dance kraljice I Bee i Mineu.  

IBee – Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica i možemo slobodno reći da je istinska dance kraljica i spada u vodeća dance i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije. Njeni hitovi „Šumica“, „Cigareta“, „Da mu nisam dala“ „Godinama“, dobro su zatresli regionalnu scenu, a pjesmom   „Imam te“ osvaja festivale i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999. Energična I Bee svojim live nastupom dobro će razgibati sve ljubitelje dance ritmova, a i one koji to nisu, ali će se lako prepustiti zaraznim zvukovima nekad najtraženije plesne muzike na ovim prostorima. https://www.youtube.com/watch?v=oeZVRLbnvgg 

Minea također omiljena pjevačica iz tog razdoblja, više puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su: “Good boy”, “Vrapci i komarci”, ” E, pa neka”, “Rano”, “Da me ‘oće Stipe”, “Još si moj”, “Sija sunce ” i mnoge druge. https://www.youtube.com/watch?v=qsleCjITMSU

Uz nastupe dance kraljica,  naši DJ-i podsjetit će vas svih domaćih i stranih dance hitova i zakoračiti u razdoblje 90tih kako muzikom tako i dodatnim efektima. Poseban gost ove vesele večeri bit će Davor Dertar -Drele koji će otpjevati par svojih plesnih  hitova svog banda Dreletronic iz devedesetih.  Uz litru i vodu i Čavel v glavi, Zagorje Delite, Čušpajz i ostale uspješnice zabave zasigurno neće nedostajati. 
https://www.youtube.com/watch?v=AnDVnXFa75Y 
 
Ako još niste, pridružite se eventu prekopajte ormare i pronađite nešto veselo  za sebe kako bi se uklopili u feštu posvećenu ponajprije desetljeću u kojem je sve postalo drugačije nego prije. Šljokice, drečave boje su dobro došle da razbiju zimsko sivilo i svakako dobro odmorite nogice, jer vas čeka pravi plesni maraton! 

Ulaznice za ovaj koncert:
sustavu Eventim – www.eventim.hr ( Tisak, Tisak Media ), u klubu Metropolis (šank, svakim danom 09:00h – 02:00h) i www.entiro.hr
po pretprodajnoj cijeni od 40kn i na dan koncerta 60kn

(Vesna Mitar)

10. 1. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble