Urban Cult
Izložbe
marketing

Prva samostalna izložba Silvije Kranjec - Galerija Crta

Otvorenje prve samostalne izložbe Silvije Kranjec pod nazivom "dEKOmpozicija" koje će se u Galeriji Crta, Švarcova 18, održati u srijedu, 9. siječnja 2019. godine u 19 sati.
"S obzirom na trenutne činjenice koje ukazuju da je moda među prvih 10 zagađivača planete, u dizajnu ove kolekcije tekstila pridružujem se Slow-Fashion pokretu koji budi sve više i više modnih dizajnera svjesnih smjera u kojem nas je odvela dosadašnja potreba za brzom modom i velikom potrošnjom odjeće i tekstila. 

Održivi razvoj je razvoj koji zadovoljava potrebe današnjice bez ugrožavanja sposobnosti budućih generacija da zadovolje svoje vlastite potrebe. Upravo zato cilj ove kolekcije je biti dio promjena prema održivom razvoju i ekološko prihvatljivoj modi koja je u isto vrijeme i društveno odgovorna. 

Tekstili su 100% prirodnih materijala, oslikani Eco-print metodom, bez upotrebe kemikalija i umjetnih bojila, te obrađeni zero waste metodom. Svaka korištena komponenta je u potpunosti reciklirana." O svom radu piše autorica Silvija Kranjec. 

Izložba se može razgledati do 21. siječnja. 
Inofmacije o izložbi možete pronaći ovdje.

(Urban Cult)
8. 1. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble