Urban Cult
Glazba
marketing

Počinje 2. ciklus radionice pjevanja i glasa u sklopu projekta "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost"

Prostor rodne i medijske kulture 'K-zona' poziva osobe starije od 55 godina da se priključe 2.ciklusu radionice pjevanja i glasa koja obuhvaća vježbe disanja, opuštanja, rad na vezi tijela iglasa i pjevanje, a vodi je pjevačica i vokalna pedagoginja Davorka Horvat.
Radionica počinje u srijedu, 9. siječnja, a održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 10:00 do11:30 u Društveno-kulturnom centru Šesnaestica (Ozaljska 16, 2. kat).

Prvi ciklus radionice održan je u studenom i prosincu 2018. godine, a po njegovu završetkusudionici su u studiju snimili pjesme koje će biti korištene kao glazbena podloga za kratkefilmove koji će nastati u sklopu projekta. 

Po završetku 2. ciklusa radionice zainteresiranisudionici imat će priliku snimiti nove pjesme u studiju.
Radionica je besplatna. Pri prvom dolasku potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i ispuniti kratkiupitnik.

Projekt "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost" omogućuje poboljšanje kvalitete životagrađana starije dobi na Trešnjevci kroz angažman kulturnih radnika i umjetnica te se inovativnimi participativnim radionicama bavi bilježenjem lokalne povijesti i sadašnjosti putem umjetničkogizričaja.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudskipotencijali iz Europskog socijalnog fonda. 

Projekt "Trešnjevački seniori: zreli za umjetnost"sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi se u razdoblju od17.8.2018. do 17.11. 2019. Ukupna vrijednost projekta je 963.014,49 HRK, a iznos EU potporeje 818.562.32 HRK.

(Tihana Bertek)
8. 1. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble