Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Besplatne radionice Cool School Zima na Trešnjevci

Centar za kulturu Trešnjevka tradicionalno će i sljedeće godine održati Cool school Zima na Trešnjevci
Ove besplatne radionice za osnovnoškolski uzrast namijenjene su svoj djeci koja nisu u mogućnosti otići van Zagreba za vrijeme školskih praznika. 

Pripremljene su tri radionička modula (likovni, game lab i arhitektonski) čiji zajednički nazivnik je „prostor“.  Uz vrsne voditelje i obilje materijala, kreativni laboratorij mjesto je učenja, druženja i zabave gdje se kroz timski rad njeguju najrazličitije vještine. 

Likovna radionica, vodstvo: Anja Leko, likovna umjetnica  
Kreativne igre kroz prostor i u prostoru različitim likovnim sredstvima i tehnikama, pri kojima djeca raznog uzrasta kroz timski rad, druženje i zabavu usvajaju razne vještine i znanja vezana za područje vizualne kulture. 

Game lab radionica, vodstvo: Danijel Borna Fiket | Telecentar 
Djeca se upoznaju sa programiranjem - Hour of Code (Minecraft, Star Wars), izradom scenarija računalne igre, kreiranjem likova i scene, snimanjem zvučnih efekata, kreiranjem digitalni fotografija, vizualnim programiranjem koristeći Scratch, objavljivanjem igara na internetu.

Arhitektonska radionica, vodstvo: studenti krajobrazne arhitekture (pri Agronomskom fakultetu) u mentorstvu arhitektice Anete Mudronja Pletenac 
U svrhu arhitektonske radionice djeca imaju izrađene puzzle, memory karte te sudjeluju u igri analize krajobraza apstrakcijom na bijeloj ploči - sve na temu krajobraznih regija Hrvatske. Radionica je jako poučna, zabavna i interesantna.  

Cool school Zima na Trešnjevci traje od 7. do 11. 1. 2019., od 10:00 do 12:00 sati.   

Za više informacija, slobodno se obratite na sljedeći broj telefona i e-mail: Saša Martinović Kunović, 091 3027 412, modulor@cekate.hr


(Lovorka Mihanović)

29. 12. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble