Urban Cult
Književnost
marketing

Futurina akcija s knjigama: božićno izdanje!

Ovog petka, 21.12. od 17 do 21.30 sati u klubu Booksa će Futura, udruga za zaštitu životinja po šesti puta održati blagdansko izdanje akcije s knjigama, a sa ciljem pomoći napuštenim gradskim životinjama.
Tokom godine prijatelji, podržavatelji, ljubitelji i vlasnici pasa i mačaka, susjedi pa i potpuno nepoznati ljudi donirali su udruzi Futura knjige. Svi zainteresirani mogu u navedeno vrijeme doći u Booksu i odabrati neku od tih doniranih knjiga, uz simboličnu donaciju. 

Knjige su različitih žanrova, ima ih starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Može se odabrati i više od jedne knjige, a iz Future javljaju kako su donirane i dvije kutije knjiga na talijanskom pa tko studira talijanski ili voli i govori talijanski jezik, ima jedinstvenu priliku doći do zanimljivih naslova. 

Osim knjiga u ponudi će biti i čuveni Futurini kalendari, božićni ukrasi, slike akademske slikarice Koraljke Polaček i nakit. Svi oni koji imaju višak knjiga i žele ga donirati Futuri, mogu ga donijeti u Booksu na dan ove akcije (petak, 21.12.) od 10 do 16 sati.

(Ana Profeta)

20. 12. 2018.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble