Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Izuzetno bogati program drugog vikenda Adventa u Crikvenici

Čarolija je najjednostavnija riječ koja bi najbolje opisala prošlotjedno otvorenje Adventa u Crikvenici, a ovog vikenda nastavljamo - "100% Romantično"!
Čarolija - u toplom i ugodnom ambijentu, u posebnom, novom uređenju, u zadovoljnim licima brojnih posjetitelja i u kvalitetnoj ponudi, u glazbenim programima i prekrasnom osvjetljenju kojim je bio iluminiran cjelokupni park... 

U svakom detalju, u posebno izrađenoj fotkaonici s pogledom na more koja je odmah postala pravi hit, u novim "otocima" za boravak posjetitelja koji su zajedno s originalno ilustriranim pingvinima "ušetali" u Adventski park u srcu Crikvenice.   
Ovog vikenda nastavljamo - u istom tonu! Dvostruki programi petkom i subotom te glazbeni program i u nedjelju poslijepodne...   

Ili u petak 7.12. - kojega smo obojili "u boje rocka": Kiki&Karlo uz dvije gitare će svojim izvedbama sigurno zagrijati večer, a za njima dolazi prava rock poslastica - sjajni pjevač Ervin Baučić i legendarni gitarski virtuoz Branko Bogunović Pif u programu Rock Friday Night.   

A u subotu 8.12.: uvijek šarmantna i dobro raspoložena Ana Bustruc iz showa The Voice i klupska pop-rock senzacija Positivo u programu koji će sigurno zagrijati i rasplesati sve posjetitelje.   

I još u nedjelju 9.12.: jazzy-pop nedjeljno poslijepodne uz mladu i talentiranu Doru Trogrlić u izvedbama poznatih tema od Norah Jones i Stevea Wondera do Amy Winehouse i Josipe Lisac.   

Na opetovane zahtjeve posjetitelja radno vrijeme u nedjelju 9.12. produženo je na 12:00-21:00 sati, a ove subote 8.12. - na radost mnogih mališana - od 11:00 do 13:00 sati vozimo se i u Veselom adventskom vlakiću - vožnje su besplatne.

(Borko Špoljarić)
7. 12. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble