Urban Cult
Glazba
marketing

Vintage Industrial slavi 6 rođendan

Pozivaju se svi ljubitelji glazbe da se od 12. do 16. prosinca priključe rođendanskoj proslavi u Savskoj 160 kad jepripremljen koncertni program koji će zadovoljiti svačije potrebe. 
Šest godina je proletilo, neki ljudi su otišli, neki novi su došli, ali ono najbitnije je i dalje postojano. Radi  se na tome da se i dalje da se organizira cijeli niz dobrih koncerata i ostalih sadržaja.

Ako se muvate oko Savske 160 i preko dana, svratite do ''dnevnog boravka'' Grif Bara u kojem vas čekaju happy hour pogodnosti kroz kave i piva. Ujedno ovo je i druga godina od kako nas je napustio Deda, kojem je posvećena rođendanska subota 15. 12. sa glazbom te ićem i pićem koje je volio.


DAN 1 12/12
Juda Records Show: Mr. Albino / Detroit Groove Gang / PBO 
Upad FREE  
Prvi dan rođendana smo dodjelili nezavisnoj diskografskoj & booking kući 'Juda Records', koja je osnovana 18.05.2016. godine u Sinju. Iza njih je preko 200 koncerata, a iz roostera izvođača nastupaju zagrebački bendovi Mr. Albino & Detroit Groove Gang te sinjski PBO – iza kojeg stoji bubnjar M.O.R.T.-a Mile Mijač.   

DAN 2 13/12 
Partibrejkers 
Karte 80/100 kn I Prodaja VIB & Dirty Old Shop 
Kako proslaviti još jedan rođendan bez regionalne glazbene ikone Partibrejkersa? Nikako! Zato 13. prosinca ne propustite njihov povratak u Savsku 160.   

DAN 3 14/12 
Rođendanska redaljka: Elephant Stalker / From Another Mother / Killed A Fox / DeLorean Band s gostima iz Cojonesa i prijatelji  
Upad 20 kuna – blagajna kluba na dan koncerta,  petak 14/12 
Šest godina rocka, znoja, alkohola, udaraca, smijeha, suza, zaruka, proslava, tugovanja… i tko zna čega sve nije bilo u Savskoj 160, a kako to najbolje proslaviti? Pozivamo vas na ultimativnu rock redaljku sa paletom odličnih bendova. Tu su naši mili povratnici na scenu Elephant Stalker, kaotični i genijalni From Another Mother, đavolje ubojice lisica Killed A Fox te na kraju super-grupni paket DeLorean Band s članovima i dodanim članovima Cojonesa, House Of Pabla i prijateljima.   

DAN 4 15/12
Grandpa’s Finest: Vintage Rock Forces / Mojo Stuff & gosti 
 
Upad FREE 
Nama najbitniji dan rođendana jest subota 15. Prosinca kad naš Deda otvara vrata Vintage Industriala i poziva vas na koju cugu previse dok će glazbeni rock presjek isporučiti Mojo Stuff, Vintage Rock Forces (Božić/Pintarić/Krkač) & gosti. Sjetite se duge bijele brade i strusite jednu u njegovo ime.   

DAN 5 16/12
Sham 69
Karte 45/60 kn I Prodaja VIB & Dirty Old Shop
 
Rođendanski tjedan upotpunit ćemo 16. prosinca nedeljnim koncertom londonskih punk rock legendi Sham 69, koji su na sceni već ravno 43 godine. Hurry up Croatia!

(Matija Trupinović)

7. 12. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble