Urban Cult
Glazba
marketing

Grupa Chui 8. prosinca u klubu Sax!

Chui, nagrađivani zagrebački jazz/rock fusion bend, dolazi u klub Sax! u ovu subotu, 8. prosinca.
Strelovit uspjeh Chuia jedna je od uistinu rijetkih pojava na ovdašnjoj glazbenoj sceni. Izvanredan, moderan i futuristički pristup jazzu s izraženim utjecajima rocka, funka, drum'n'bassa i elektronske plesne glazbe osigurao im je proteklih sezona jednoglasnu podršku publike i medija. 

Negdje na pola puta do novog albuma čiji je izlazak planiran na proljeće, Chuievci stižu u Sax! proslaviti dvadeseti rođendan legendarnog zagrebačkog kluba u kojem su i sami rado nastupali. Na koncertu će predstaviti nekoliko novih stvari s budućeg albuma i odsvirati hitove s dosadašnjih albuma. 

Iza Chuievaca je možda i najuspješnija godina do sad, godina u kojoj su osvojili dva Porina, napunili veliki pogon Tvornice kulture, nastupili na Dubrovačkim ljetnim igrama,  rasprodali Vintage Industiral Bar, nastupili na krovu Muzeja suvremene umjetnosti, nastupili i u inozemstvu (Francuska, Mađarska) te ostvarili nekoliko zanimljivih suradnji, uključujući pjesmu "Pogledaj" s Borisom Štokom, a nedavno je remix pjesme "Tebi putujem" kojeg potpisuje Andrea Ljekaj dobio nagradu Ambasador za remix godine. 

Ulaznice po cijeni od 50 kuna u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni kluba, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 70 kuna.

(Andrea Vrban Geržina)

6. 12. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble