Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Besplatno korištenje sportskih objekata u vlasništvu grada Zagreba na Dan otvorenih vrata!

Ustanova Upravljanje sportskim objektima u četvrtak 06. prosinca obilježava svoj peti rođendan i tim povodom organizira tradicionalni Dan otvorenih vrata na svojim objektima te poziva sve građane da dođu i upoznaju se s radom Ustanove kroz prezentaciju brojnih programa i sportova koji se odvijaju na njenim objektima.  
Kada se prvi put krenulo s organiziranjem Dana otvorenih vrata ideja je bila da obilježavanje postane tradicionalno i postane dijelom projekta Advent u Zagrebu te na taj  način, građanima grada Zagreba i njegovim brojnim posjetiteljima, upotpuni rekreativnu i kulturnu ponudu grada.

Tako će građani hrvatske metropole u četvrtak dobiti priliku besplatnog korištenja bazena Utrina, SP Mladost, BK Svetice, Jelkovec, Iver i Zimskog plivališta Mladost, a na većini bazena će u suradnji s brojnim klubovima tijekom dana biti održavane i prezentacije  različitih vodenih sportova poput vaterpola, plivanja, sinkroniziranog plivanja i skokova u vodu.   

Pored bazena u obilježavanja Dana otvorenih vrata uključena su i sva gradska klizališta koja građanima nude mogućnost besplatnog klizanja u terminima za građanstvo s time da se najam klizaljki naplaćuje.  Klizalište Doma sportova taj dan je rezevirano za Zlatnu piruetu pa građani neće moći klizati ali svi zainteresirani će moći besplatno pogledati najstarije natjecanje u umjetničkom klizanju na svijetu.   

Uz bazene i klizališta građanima će na raspolaganju biti i drugi objekti pod ravnanjem Ustanove pa tako svi zainteresirani uz prethodnu najavu mogu koristiti vanjska igrališta za nogomet i košarku na ŠRC Šalata, isprobati vožnju kočijom ili se okušati u jahanju ponija i konja uz stručni nadzor na Hipodromu, zaigrati skvoš u Tenis centru Maksimir gdje će biti organizirano i druženje s profesionalnim igračima tenisa ili podružiti se i trenirati sa svježim svjetskim karate prvakom Ivanom Kvesićem u prostorima Karate kluba Hercegovina u Domu sportova.   

Nisu zaboravljeni niti ljubitelji nogometa za koje je u suradnji s NK Lokomotiva na Nogometnom stadionu Zagreb organizirano druženje s nogometašima te održavanje nogometne akademije.   

Kao i prethodnih godina ustanova Upravljanje sportskim objektima pobrinula se i za brojne nagrade pa će posjetitelji imati priliku osvojiti ulaznice za klizališta, bazene, wellness  usluge, skijaške karte za Sljeme, probno jahanje na Hipodromu itd.   

Detaljan program događanja potražite na www.sportskiobjekti.hr.  

(Denis Vukoja)
1. 12. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble