Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Advent u Mariji Bistrici

Doživjeti ugođaj Adventa u Mariji Bistrici, hrvatskom nacionalnom svetištu, uistinu je posebno iskustvo!
Tradicija proslave Adventa u Mariji Bistrici nastavlja se i ove godine, sada s još raskošnijim programom koji će se provoditi kroz četiri tematska vikenda od 01. do 31. prosinca. 

Svečano otvorenje Adventa u Mariji Bistrici bit će u subotu 1. prosinca uz nezaboravne melodije Jacquesa Houdeka. Moći ćete uživati u Bistričkom adventskom sajmu koji je poznat po jedinstvenim autohtonim božićnim ukrasima i originalnim tradicijskim igračkama rađenim tehnikama naših majstora, a za još ljepši doživljaj pobrinut će se brojni izvođači duhovne i zabavne glazbe. 

Ove godine Mariju Bistricu krasit će jedinstvene jaslice sa motivima drvenih dječjih igračaka pod zaštitom UNESCO-a te klizalište „Bistrička ledena bajka“. Nova adventska atrakcija oduševit će sve ljubitelje lijepe fotografije. Za najljepšu adventsku fotografiju s pogledom na Baziliku Majke Božje Bistričke bit će postavljen poseban okvir sa motivima drvenih dječjih igračaka. 

U Mariji Bistrici, 15. prosinca, održat će  se Adventska noć svjetla uz puštanje lampiona sa duhovnom porukom.

Sve to bit će začinjeno jedinstvenom gastro ponudom bistričke kuhinje čiji vrhunac ćete moći probati na Tradicionalnom adventskom (do)ručku 23. prosinca uz nastup Vanne.

Advent u Mariji Bistrici završava tradicionalnim dočekom Nove godine u podne na središnjem bistričkom trgu uz koncert „Full gasa“ i „Baraba“ i izvlačenje brojnih vrijednih nagrada Bistričke božićne tombole. (Urban Cult)
1. 12. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble