Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstava ''Hajdemo skakati po tim oblacima'' u CeKaTeu

Teatar na Trešnjevci u koprodukciji s Gradskim kazalištem Požega 3. prosinca u 20 sati u Centru za kulturu Trešnjevka donose premijeru predstave "Hajdemo skakati po tim oblacima" Elvisa Bošnjaka u režiji Jelene Hadži-Manev s Marijanom Matoković i Mirelom Huskićem. 
Predstava propitkuje postoji li muško-žensko prijateljstvo te kako se događa ljubav. Zatim, ako započinje veza, kako djeca mijenjaju brak te što znači proživjeti s nekim život? Postavlja se i pitanje može li ljubav trajati zauvijek. Sve su to pitanja koja većinu nas muče u nekom, ako ne i u svakom periodu života. 

Elvis Bošnjak u ovoj ljubavnoj drami prikazuje osobne male trenutke iz života svakog čovjeka. Pritom pogađa u srž osjećaja, navodeći gledatelja da se prepozna u svakoj od situacija koje se nižu na sceni – nekad kroz smijeh, a nekad kroz suze. Kao što to i ide u svakoj ljubavi…  

Jeleni Hadži-Manev ovo je druga samostalna profesionalna režija, a nedavno je za tekst „Nora – trenutak pobune“ osvojila posebno priznanje na Bobijevim danima smijeha te je bila nominirana za Nagradu hrvatskoga glumišta. 

Tekst: Elvis Bošnjak 
 Režija: Jelena Hadži-Manev 
 Scenografija: Marta Crnobrnja 
 Kostimografija: Lucija Prstec Smolčec 
 Skladatelj: Filip Sertić 
 Oblikovatelj rasvjete: Goran Krmpotić 
 Igraju: Marijana Matoković i Mirel Huskić  


(Jelena Hadži-Manev)
30. 11. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble