Urban Cult
Glazba
marketing

The Beatles Revival Band 1. prosinca u klubu Sax!

Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, The Beatles Revival Band vraća se u Sax! u ovu subotu, prvog dana prosinca da također uveliča obilježavanje dvadesete godišnjice ovog kultnog zagrebačkog kluba.  
Iako se ove godine obilježava 50. rođendan Bijelog albuma, povod za svirku The Beatles Revival Banda zapravo i nije potreban - ova riječka ekipa jedan je od najdugovječnijih europskih Beatles tribute bendova i svaki njihov koncert slavlje je glazbe legendarne liverpulske četvorke. 

„Drago nam je da se vraćamo u Sax! u kojem smo lani odsvirali jedan od najdužih koncerata u karijeri. Takve klupske svirke su nam najdraže jer publiku uglavnom čine fanovi Beatlesa željni nekih pjesama koje inače ne sviramo. Nadamo se nastavku tradicije i ove subote, 1. prosinca, i rušenju lanjskog rekorda!" poručuju iz benda. 

Erik, Goran, Marko i Josip će kroz gotovo tri sata svirke predstaviti presjek cjelokupne diskografije Beatlesa, od klasika poput 'Love Me Do', 'Hey Jude', 'Help' i 'Here Comes The Sun' do fanovskih poslastica kao što su 'Night Before', 'Dr. Robert', 'Helter Skelter' i 'Getting Better'.


Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 45 kuna. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba.


(Andrea Vrban Geržina)
28. 11. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble