Urban Cult
Cool&fun
marketing

Besplatne radionice aktivnog življenja za mlade: (Po)Kreni se!

Unutar projekta (Po)Kreni se! Udruga Amazonas, od 30. 11. do 02.12., organizira vikend različitih besplatnih radionica koje će te pokrenuti, informirati i motivirati na usvajanje zdravih životnih navika.
Program počinje u petak, 30.11. s radionicom samoobrane Pabla Sanz Barcene. Na njoj ćete imati priliku naučiti 10 obrana koje omogućavaju osobi da izbjegne fizički napad te korisne informacije o online alatima i sadržajima koji pružaju mogućnost da besplatno nastavite razvijati svoje zahvate samoobrane. 

Isti dan održat će se i radionica capoeire na kojoj ćemo se baviti istraživanjem kulture pokreta s naglaskom na prirodna kretanja. Ona će biti inspirirana pokretima iz capoeire, a radit će se na razvoju ravnoteže, fleksibilnosti i koordinacije pokreta. Radionicu će voditi Tena Kostanjšek.

Subotu popodne smo rezervirali za radionicu funkcionalnog treninga. Pripremio ju je Tomislav Skoko te ćete se na njoj informirati o konceptu treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela.   

Za sam kraj aktivnog vikenda, u nedjelju smo pripremili radionicu yoge kako bi se opustili i osvijestili svoje tijelo. Tina Bertović informirat će vas da je samo 20 minuta dnevno dovoljno da usporite misli, efikasnije obavljate dnevne zadatke te da dovedete kisik u svoje stanice i razbudite tijelo od glave do pete. Uz to, dobit ćete i korisne online linkove na kojima se mogu pronaći kraći programi yoga vježbi za svakodnevnu praksu.    

Sve četiri radionice će se održati u prostoru udruge na adresi Kosirnikova 64, Jelenovac, Zagreb, a radionice su namijenjene mladima od 18 do 30 godina. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice (http://tiny.cc/9xe50y).   

Više informacija o terminima, detaljnom opisu radionica i kvalifikacijama voditelja/ica potražite na Facebook događaju.


(Iva Zelić)
24. 11. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble