Urban Cult
Kazalište
marketing

Program Studija Smijeha

Mnogo toga smiješnog pripremio je Studio Smijeha za ovaj tjedan! U njihovoj se kuhinji, osim najfinijih palačinki iz Priča jedne kuhače (provjerite!), sprema i luda zabava. 
A kako i ne bi, kad se ovaj zagrebački dom smijeha i pozitivnih vibracija već sedam godina bavi građenjem i održavanjem kvalitetne stand up scene! U zadnja dva tjedna predstave su se rasprodale do zadnjeg mjesta, pa je bolje ulaznice nabaviti na vrijeme.   

Ako pratite program Studija Smijeha, vidjet ćete da je ponedjeljak rezerviran za I hate Mondays open mic night pa ni ovaj (12. 11.) neće biti iznimka. Pravilo je pravilo, a ono u Studiju Smijeha kaže da se ponedjeljkom traže nove zvijezde koje će zasjati na komičarskom nebu. Dođite s prijateljima i zajedno podržite sve one koji će po prvi puta nastupiti na pozornici i nasmijati publiku! 

Utorak (13. 11.) je pak dan za sve one kojima je prva asocijacija na riječ “prijatelji” popularna serija Friends. U Studiju Smijeha će se onda održavati Friends Pub Quiz s07  i to na engleskom jeziku. Ovaj je kviz prilično popularan, nabavite si ulaznicu na vrijeme!   

U srijedu (14. 11.) možete se nasmijati do suza uz Novi tekst. Kućni komičari svakog mjeseca spremaju nove fore pa nemojte propustiti pogledati što su spremili u studenom! 

U četvrtak (15. 11.) je na rasporedu After work EX YU stand up večer, i to u dva termina – u 20:30 je predstava već rasprodana, ali još je preostalo nešto mjesta za izvedbu u 18:00. Show je popularan, svratite nakon posla u Studio Smijeha i uvjerite se zašto!   

Ovaj tjedan Goran Vinčić i Tihomir Psihomir Paravina imat će svoja dva one man showa. Goran Vinčić nasmijat će vas kao Dežurni krivac u petak (16. 11.). Iako je ovo njegov prvi one man show, Vinča je pravi profesionalac i ima mnogo obožavatelja među ljubitelja stand up komedije. 

Jedinstvenog Tihomira Psihomira Paravinu možete pogledati u subotu (17. 11.) na Noći kazališta kada će vam pokazati da zaista ima Nos za štos. Kad krene objašnjavati svoje fore publika obično briše suze od smijeha!   

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba. 

(Sanja Peršić)
11. 1. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble