Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Putopis o Južnoj Americi u Booksi

U četvrtak, 8.11. u 19 sati u klubu Booksa će Ivana Pejić i Tonći Talaja održati putopisno predavanje o svojem putovanju u Južnu Ameriku.
Na trodjednoj pustolovini bili su ovo ljeto, a krenuli su iz Lime. Na putu do Buenos Airesa većim su dijelom boravili na prostorima nekadašnjeg carstva Inka, na visinama između 3.500 i 4.500 metara, tjedan dana se penjali po planinskom lancu Cordillera Blanca, svjedočili zanimljivim spojevima indijanskih i europskih običaja u Svetoj dolini i staroj prijestolnici Inka Cuscu, šetali kroz polja banana i koke, te uživali u miru Otoka Sunca na jezeru Titicaca.   

Ivana i Tonći ispričat će prisutnima zašto ih je kaotični La Paz iznenadio i oduševio i kako su zapeli u snježnoj mećavi kod Machu Picchua. Bit će riječi o putovanju po slanim ravnicama juga Bolivije, bicikliranju po čileanskoj pustinji Atacama, vožnji autom kroz  kanjone i vinograde sjeverne Argentine i uživanju u živopisnom Buenos Airesu. 

Ivana i Tonći opisat će što su sve doživjeli i naučili, kako kolonijalna povijest i danas utječe na društva u Južnoj Americi te kako Peruanci, Bolivijci, Čileanci i Argentinci žive, jedu, piju i mole.

Fotograf: Tonći Talaja
(Ana Profeta)

7. 11. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble