Urban Cult
Glazba
marketing

Dani'el predstavlja novi singl "Look At Me"

Predstavljamo prvi singl Dani'ela “Look At Me” s predstojećeg albuma "The Soul Has No Gender" čija je svjetska radijska premijera bila u Izraelu na Radio Sol, a domaća u emisiji "Drugi dio dana" u eteru drugog, hrvatskog radija.
Zvuk ponešto drugačiji od onoga što je je Dani'el donosio ranije, pripremljen kao umjetnički konceptualni projekt od 9 pjesama i 7 video brojeva, te popraćen umjetničkim slikama korespondira s jedne strane novim zvukom elektroničkog popa, i s druge strane indie popa koji se sve više traži na svjetskoj razini, primjećuje radijski urednik G. Komerički.

Singl u izdanju Dita Entertainment (Velika Britanija) objavljen je na svim digitalnim platformama u petak 26.10. 
Video spot za naslovnu pjesmu premijerno će biti emitiran u emisiji "PopRock.hr" hrvatske radio televizije 13. studenog. 


Glazba: Dani'el (Danijel Majcen)
Tekst: Maja Mačković
Aranžman i Mix: Dani'el
Naslovnica: Mateja Majcen uz grafičku obradu Dani'ela

Danijel Majcen, umjetničkim imenom Dani’el predstavio se 2013. godine s debut albumom “The Book” izdavača Conzoom Records, Njemačka te sa svojim singlovima “Safe” i “It’s Time” ostvaruje mnogobrojne uspjehe u Europi. Uz pozitivne kritike, album je bio 13 tjedana na Europskoj alternativnoj ljestvici, pretekavši tako zvijezde poput Editorsa, Davea Gahana and the Soulsavers, nekoliko tjedana na Deezerovoj ljestvici te je ujedno pohvaljen od regionalnog Rolling Stone magazina (****).  

U suradnji s drugim umjetnicima, Dani’el 2014. godine izdaje i remiksirani debut album The Book: Revision. Iz serije The Book s četiri nove pjesme nazvan “The Book Pt. II: Redemption” (2014.) ostvaruje veliki uspjeh gdje je singl “To Dare” izašao na kompilaciji poznatog njemačkog magazina Sonic Seducer. Singl je također suportirani i od strane Hrvatskog radija, Yammat FM i radija 101. 

Rusija je također prepoznala singl, te par mjeseci kasnije singl u remiksiranom izdanju izlazi na ruskoj kompilaciji “Neonautics vol. 2” pod etiketom SkyQode. Iz tog razloga, posljednji album iz serije The Book, “The Book Final Chapter: Heaven Shall Be”, Dani’el izdaje za Scentair Records u Rusiji 2016. godine. 

Osim kantautorskom glazbom i produkcijom, Dani’el radi kao profesor klarineta u glazbenoj školi te se bavi i režiranjem video spotova i reklama (Vogue, Drogerie Markt, Remington, Severina, Ivana Banfić itd. )

(Saša Rotić)
4. 1. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble