Urban Cult
Književnost
marketing

Veliki interes za projekt Koja je tvoja priča?

Projekt Koja je tvoja priča? kojeg provodi udruga Kulturtreger/ klub Booksa namijenjen je osobama od 55 godina i starijima koje vole književnosti i kojima se nude besplatne radionice kreativnog pisanja proze, poezije, ilustriranja priča, čitateljski klub, susreti s piscima i spisateljicama te pripovijedanje priča u društvu.
Najviše interesa izazvale su radionice kreativnog pisanja proze koje vodi Zoran Ferić i koje su popunjene u svega tjedan dana. Slično je i s radionicom kreativnog pisanja poezije koju vodi Dorta Jagić na kojoj je ostalo nekoliko slobodnih mjesta u sljedećoj godini. 

Čitateljski klub 55+ počet će u utorak, 27.11. u 18 sati i razgovarat će se o knjizi Naša žena splitske autorice Tanje Mravak, dok će se prvo izdanje pisanja i pričanja priča u društvu nazvano Raspričavanje koje vodi Ivana Bodrožić održati u petak, 23.11. u 18 sati. Velik je interes i za ova događanja, a u Booksi kažu kako svakodnevno zaprimaju upite i prijave sugrađanki i sugrađana koji se žele uključiti u aktivnosti projekta.  

„Iako smo tek počeli s provedbom, očito je kako smo s ovim projektom 'pogodili u žicu', odnosno ponudili sadržaje za kojima postoji velika potreba. Među dosad prijavljenim osobama imamo najviše umirovljenika i nezaposlenih osoba raznih profesija i stupnja obrazovanja.“, dodaju iz Bookse. 

Sve aktivnosti u sklopu projekta Koja je tvoja priča? su besplatne i otvorene za sve zainteresirane osobe s napunjenih 55 godina i starije. Poželjno je prijaviti se za sudjelovanje u projektu što se može izravno u klubu Booksa u Martićevoj ulici 14d, na broj telefona 01/ 4616 124 ili na adresu elektroničke pošte booksa@booksa.hr. 

Projekt Koja je tvoja priča? provodi se u razdoblju od 1.9.2018. do 31.12.2019. godine, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 484.719,14 HRK, a iznos EU potpore je 412.011,26.

(Ana Profeta)
4. 11. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble