Urban Cult
Glazba
marketing

Povratak sporog zvuka Off Programa u klub Attack

Offcycles kolektiv u suradnji sa AKC Attack-om 10.11.2018., u Pierottijevu 11 dovodi dva odlična benda. 
„Ponovo smo uspjeli probuditi Moćnog Iblisa.  Ustao je iz  blata i katrana dok smo uz granice njegova obitavališta palili obredne vatre u nadi da će nam dati smjernice za nastavak pomaknutog kruga.  Kao i uvijek do sada, Moćni Iblis uslišao je naše nade i naložio novu svetkovinu riffa. Njegov krik koji lomi planine i rastvara rasjede dozvao je podanike sa juga i sjevera koji će za njegovu slavu hodočastiti ka hramu i pokloniti se najvećem od svih zemljanih bogova. Riffa!“

U Klub Attack dolaze majstori monolitnih rifova i magične repeticije – THRONE i TANNOISER, lutajuće čudovište koje obitava u mračnim močvarama talijanskih dolina, jede mulj i izdiše pomračeni sludge doom metal.               

THRONE svojim oštrim rifovljem sludgerski zakucava ritam u sam centar srca. U dva izdana albuma „Avoid The Light“ (2012.) i „Consecrates“ (2017.)  kombiniraju oštrinu riffova, moćne i tamne teme kojom dozivja močvaru ravno iz Louisiane. Throne odlično razvlači dionice te usporava vrijeme, a širi prostor vješto i očigledno svirkom od koje se svako kruto stanje rasipa, ali i stavlja u fokus. Mi nemamo izbora nego se prepustiti ovoj psihodeličnoj varijanti sporog i teškog zvuka.   

  https://thronetheband.bandcamp.com/ 
  https://www.facebook.com/thronesludge/     

TANNOISER je nesveto trojstvo nastalo 2015. i prevladava svaku svjetlost monumentalnim zvučnim slikama koje ritualno prizivaju očaj  i propadanje, zarobljuju pažnju nemjerljivom, neobuzdanom silinom kojom se obrušuju na izložene gazeći svaki tračak nade u bolje sutra.

Jedini zapis njihovih inkantacija desio se 2018. kroz „Alamut“ EP.

https://tannoiser.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/TannoiserBandOfficial/
Ali ova večer nikako ne bi bila potpuna bez domaće podrške zagrebačkog SBLXN-a koji će nas opet iznenaditi na pozornici Attacka. Post metal sludge projekt koji se neumorno priprema u još jednom podrumu grada, hrabro će izaći da nas raznese svojim materijalom. Ponovno ih dovodimo jer njihovo mozgovlje opet nešto suludo kuha.

https://www.facebook.com/SBLXN-600456683683065/

Ponovo apeliramo na ostavljanje suptilnosti pred vratima Attacka, a unutar kluba slavimo teške i pomračene riffove!   

Ulaznice po cijeni od 30 kn će se moći kupiti na samom ulazu kluba.    

(Damir Batarelo)

2. 11. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble