Urban Cult
Glazba
marketing

Sane u subotu 3. studenog u Saxu!

"Nije nas bilo pet godina u ovoj postavi. Ok, skoro pet godina. I onda smo se malo vidjeli. Pa smo odsvirali malo. Pa smo se čuli. Pa smo odlučili opet odsvirat svirku u Saxu, gdje smo davno, davno radili krasne gigove gdje su ljudi imali plesadbu, pijančevanje, sreću i berićetje. Sad smo stari i bolni, ukočeni i na Brufenima. Al' svira nam se. Ovo je nabrzaka napisan opis i mijenjat će se. Al' da, sviramo 3.11.2018. u Saxu i strašno nas veseli to. Dođite u golemim brojevima. Ako ne, propast ćemo sa stilom jer nikog nema. Ak' dođete, propast ćemo sa stilom pred puno ljudi", izjavili su dečki iz benda Sane uoči koncerta u kultnom zagrebačkom klubu.
Bend je najavio i goste, a zagrebačkoj će publici predstaviti i nove materijale jer su napisati kako briju na nove pjesme i sve ono što “mogu smuljati prek’ internetova i na nekim probama”. 

Postavu čine: Nikola Marjanović (vokal, gitara, zaboravljanje tekstova, ukočio se radeć' pozdrav suncu, frižak otac, nemre), Sebastian Jurić (bas, vokal, sve ostalo, sve ćelaviji, išao na rastezanje vrata jer nemre) i Stjepan Krznarić (bubanj, vokal, pizdarije, prolaps na 5/6 vk, strujice kroz lijevu ruku, nemre).

Cijela ulaznice iznosi 30 kuna i moći će se kupiti na dan koncerta na ulazu u klub Sax!

(Andrea Vrban Geržina)
1. 11. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble