Urban Cult
Film
marketing

SECRET ARTS CINEMA 2018. u Zagrebu, Rijeci i Splitu

Secret Arts Cinema, filmski tematski program u organizaciji udruge Pari Pikule, otvara novu stranicu svog djelovanja nizom iznimno zanimljivih projekcija u tri hrvatska grada. Četiri filma u Rijeci (Art-kino), Splitu (Kinoteka Zlatna vrata) i Zagrebu (Kaptol Boutique Cinema & Bar) obojat će jesen filmovima koji slave ljudsku kreativnost najrazličitijim paletama i sigurnim autorskim potezima kistom.
Tri hrvatske i jedna međunarodna premijera najkraći je sažetak programa koji će ispričati nove priče o glazbi, stripu, povijesti umjetnosti, ali i umjetnoj inteligenciji. 

Detaljan program možete saznati ovdje.
Igrani film na redu čija premijera slijedi u tjednu pred nama, 31. listopada 2018. u Kaptol Boutique Cinema u 20 sati, jest Taranta on the Road / Tarantula na putu!
TARANTA ON THE ROAD / TARANTULA NA PUTU
Salvatore Allocca I 2017 I Italija I Marvin Film Partners, Emma Film, Vega’s Project I 
Igrani I 80 minTrailer: 
https://www.youtube.com/watch?v=1g6Pl1XBKF4&feature=youtu.beFilm 

Tarantula na putu donosi priču o Amiri i Tareku, tuniškim migrantima koji su se našli na talijanskoj obali netom nakon Arapskog proljeća. 

U potrazi za prijevozom do Francuske susreću lokalni bend koji svoju sreću traži na festivalima i vjenčanjima. Članovi benda ih dožive kao bračni par koji očekuje bebu i odluče im pomoći. Putovanje, strah, ljubav prema glazbi, neizvjesna budućnost i želja za uspjehom je ono što ih povezuje u iskustvu koje će ih zauvijek promijeniti. Smijeh i suze zagarantirani!

Film je prikazan na European Cinema India, Bif & est Italy, Italian Culturan Garden Cleveland.

HRVATSKA SECRET ARTS CINEMA PREMIJERA:
31.10.2018 u 20.00 KAPTOL BOUTIQUE CINEMA & BAR, ZAGREBSECRET ARTS CINEMA 
PROJEKCIJE:
12.11.2018 u 20.00 ART-KINO, RIJEKA
22.11.2018 u 20.15 KINOTEKA ZLATNA VRATA, SPLIT

(Tena Razumović Žmara)

29. 10. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble