Urban Cult
Cool&fun
marketing

Dan za Cirkus

Cirkorama vas poziva na “Dan za cirkus” u DZIU Medika, u sklopu kojeg će se odvijati niz aktivnosti vezanih uz promociju suvremene cirkuske umjetnosti. Program je namijenjen publici svih uzrasta.
Za početak nas očekuje radionica za roditelje i djecu „Obiteljski cirkus” pod vodstvom iskusnih cirkuskih pedagoga iz Cirkorame. Radionica je zamišljena kao cirkuski poligon na kojem će roditelji sa svojom djecom moći isprobati gotovo sve cirkuske rekvizite kroz igru i vodstvo od strane pedagoga. Radionica će trajati sat vremena, a dob djece nije određena – važno je da dođu s roditeljima i sudjeluju u cirkuskoj igri.

U večernjim se satima prikazuje francuski dokumentarni film „Cirkus izvan granica“ (originalni naziv: Cirque Hors-piste). 

Film je snimljen 2016. godine, traje 53 minuta i ima podnaslove na hrvatskom jeziku. Redatelji su: Netty Radvany, Nicos Argilet, a film je nastao u suradnji redateljice Netty Radvany i Artcene kroz Program 33. Inače, redateljica Netty Radvany i sama je suvremena cirkuska umjetnica s diplomom CNAC akademije u Chalonu.


O filmu:
Yoann Bourgeois, Sanja Kosonen, Alexandre Fray, Chloe Moglia, Jorg Muller, Camille Boitel, Tatiana-Mosio Bongonga i Johann Le Guillerm - osam je suvremenih cirkuskih umjetnika koji nas kroz dokumentarni film "Cirkus izvan granica" pozivaju da otkrijemo njihovu svakodnevicu i njih same. Ovi umjetnici svaki dan iznova prkose zakonima fizike i iznova istražuju vlastite cirkuske vještine kreirajući neke od najboljih suvremenih cirkuskih predstava današnjice.

Također vas očekuje i CirkButik – štand sa sitotiskanim uradcima u vidu plakata, torbi, naljepnica kao i homemade cirkuskim rekvizitima.... i nezaobilazne PoPCorN-KoKice uz film. 

Informacije o događaju pratite na: https://www.facebook.com/events/2087342677984880/  i www.cirkorama.org a za sva dodatna pitanja pišite na: cirkorama@gmail.com

Film se prikazuje u suradnji sa splitskim suvremenim cirkuskim kolektivom ROOM 100 kroz program Kino Cirkus. Projekt je sufinanciran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Splita.

Cirkoramin program sufinanciran je od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba – gradskog ureda za kulturu.

Subota,  27.10.2018. DZIU Medika, Pierottijeva 11
Radionica "Obiteljski cirkus": od 11:00 do 12:00
Film "Cirkus izvan granica": početak u 19:00
Ulaz je slobodan (uz dobrodošle dobrovoljne donacije)


(Jadranka Žinić Mijatović)
26. 10. 2018.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble