Urban Cult
Glazba
marketing

Bolesna Braća i Maya Azucena za spektakl bez konkurencije

Bolesna Braća uz Mayu Azucenu najavljuju spektakl bez konkurencije 15. listopada u zagrebačkom klubu Aquarius.
Jesen je ove godine cijela u znaku hip hopa – započela je koncertom Ede Maajke u Boogaloo, sredinu listopada zapaprit će Bolesnici svojim velikim povratničkim koncertom jer ih diskografski nije bilo 7 dugih godina, a sredinom studenog u Aquarius dolaze Method Man i Redman. Ako izuzmemo velike strane zvijezde, onda sa sigurnošću možemo tvrditi da će najluđi, najotkačeniji i sasvim sigurno najsmješniji biti koncert Bolesne Braće, 15. listopada u zagrebačkom klubu Aquarius. A da je smijeh lijek – dečki to najbolje znaju jer nas nasmijavaju još od 2000. godine kad su zadužili hrvatsku hip hop scenu albumom „Lovci na šubare“.
Telefon Faki, Lovačke priče, Looka i Borna, Patriša, Bijeli miš, Oprosti mi brate ili Restoran Bolesna braća hitovi su zbog kojih su svi iščekivali novi album koji je objavljen u lipnju ove godine. Iako Bizzo i Baby Dooks nisu diskografski vrlo aktivni, svima je već dobro znano da svaka njihova ploča (kad napokon ugleda svjetlo dana) sadržava barem nekoliko hitova, o čemu mnogi izvođači mogu samo sanjati. I tako dok drugi samo sanjaju, Bolesnici rade i na tome da se  brojno stanovništvo grada Zagreba odlično zabavi  jer jesen treba, citiramo, „pošteno razdrmati“. „Utjeha kod Đurđe“ i „Stari reper“ najnoviji su singlovi koji su već razdrmali radijski eter, zato nema straha da će se ista stvar dogoditi i u Aquariusu.

Za točno deset dana u hrvatsku metropolu će sletjeti i prekrasna američka soul pjevačica Maya Azucena koja će na koncertu biti njihova posebna uzvanica. Na posljednjem albumu “Veliki umovi 21. stoljeća“ gostuje na pjesmi „Dobrodošli u grad“ a uz Azucenu, koja je hrvatskoj javnosti poznata i po suradnji s Gibonnijem, Bolesna Braća pripremaju još mnogo iznenađenja. Društvo na pozornici pravit će im zanimljivi gosti, a u publici sigurno neće nedostajati mnoga lica urbanog noćnog života.

Ulaznice za ovaj koncert koji tu večer nema niti jednu pravu konkurenciju u Zagrebu nabavite na pretprodajnim mjestima po cijeni od 60 kn:  
DIRTY OLD SHOP-Tratinska 22/PROFIL MEGASTORE-Bogoviceva 5
DANCING BEAR-Gunduliceva 7/AQUARIUS-Varšavska 13/AQUARIUS-Maksimirska 16
SIRIUS-IMPORTANNE GALERIJA – Iblerov trg/AQUARIUS – Aleja Matije Ljubeka bb,
ROCKMARK – Berislavićeva 13/NO SIKIRIKI - Nova cesta 88
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble