Urban Cult
Film
marketing

Snimi svoj film - postani Hitchcock

Centar za kulturu Trešnjevka poziva sve zainteresirane za filmsku umjetnost da se prijave na filmsku i video radionicu. Upisi traju do 12. listopada svakim radnim danom od 9 – 16 sati.  Početak radionice je 15. listopada, a redoviti termini su ponedjeljak i srijeda od 20.30 do 22.00 sati. Radionica traje dva mjeseca.
Filmska i video radionica namijenjena svim uzrastima, a program je posebno koristan srednjoškolskoj populaciji i studentima, te je odlična priprema za sve koji žele upisati Akademiju dramskih umjetnosti ili se baviti filmom i videom. Svrha programa jest kroz teoretska predavanja i praktičan rad potaknuti sadašnje i buduće vlasnike video opreme na kreativan i zanatski relevantan pristup oblikovanju ambicioznijih audiovizualnih projekata. Ovladavši temeljnim znanjima video i filmskog rukopisa svaki će pojedini autor amater biti inspiriran za kreativni pristup stvaranju filmova.

Nakon 16 termina teoretskih predavanja i radionica polaznici po pripremljenim scenarijima, uz mentorski nadzor voditelja, snimaju vlastiti film te ga montiraju u profesionalnom montažnom studiju. Na završnoj projekciji predstavljaju svoj rad javnosti. Radionica i predavanja se odvijaju u video učionici Centra, gdje polaznici na raspolaganju imaju svu potrebnu opremu. Dio predavanja će se realizirati na ADU. Svaka pojedina specifična tema ugostit će relevantne predavače, profesore s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu, kao i renomirane autore iz profesionalne prakse.    


Voditelj radionice je Vedran Mihletić profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Inicijator je i utemeljitelj Odsjeka produkcije i dodiplomskog studija Produkcije pri Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.    

Više informacija ovdje


(Veselko Leutar) 
10. 10. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble