Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Dan vijeća mjesnog odbora Knežija

Vijeće Mjesnog odbora Knežija, Vijeće Gradske četvrti Trešnjevka jug, Grad Zagreb i Centar za kulturu Trešnjevka i ove godine organiziraju manifestaciju pod nazivom JESEN NA KNEŽIJI koja će se održati u parku kod Doma kulture Knežija, Albaharijeva 2, u subotu, 6. listopada 2018. s početkom u 10 sati.
Ovaj cjelodnevni program organiziran je u dva dijela, jutarnji dio programa bit će rezerviran za kreativne radionice, dječje programe i  sportski sadržaj za djecu u parku, a popodnevni dio otvaraju FIS REMETE u tradicionalnim zagrebačkim nošnjama u 18 sati. Kao kruna večeri u 19 sati održat će se revija KAMENSKO koju će, između ostalih, nositi i poznata medijska imena i vijećnici s područja Trešnjevke.   

Cilj ove manifestacije je učiniti kulturu dostupnom svima, upoznavanje građana s lokalnom raznovrsnom društvenom ponudom te dijalog s kvartovskim vijećnicima. Cjelodnevni kulturno - umjetnički  program u parku namijenjen je svim generacijama. Jutarnji dio programa namijenjen je prvenstveno djeci te smo za njih pripremili različite kreativne radionice i sportski program.


(Ana Marija Meniss) 
4. 10. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble