Urban Cult
Glazba
marketing

Radionice Švedske glazbe u Zagrebu

Radionice švedske glazbe u Etnografskom muzeju u Zagrebu od 7.-11.10.
Radionice će voditi Allan Skrobe, švedski glazbenik, producent i glazbeni pedagog, mnogima poznat po svom radu kao mentor na Ethno Croatia kampu u Grožnjanu te kao umjetnički voditelj na Ethno Sweden u Rattviku zadnjih 11 godina.

Allan Skrobe je multiinstrumentalist i glazbenik koji se okušao u mnogim žanrovima (popa, rocka, alternaivne glazbe..), ali zadnjih 12 godina posvetio se švedskoj folk glazbi i world musicu, o čemu drži seminare i radionice.

Allan predaje na akademiji u Skurupu, jednoj od najboljih Jazz Akademija u Švedskoj, a uz to mentor je na etno kampovima u Švedskoj, Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Hrvatskoj.
 
U Zagreb dolazi voditi radionice Švedske folk glazbe, ali ćemo zagrepsti i u tradicijske glazbe različitih drugih naroda svijeta. Pozvani su svi instrumentalisti i vokalisti da nam se prikljuže od 7.-11.10. u Etnografkom muzeju. Svi instrumenti su dobrodošli. Glazba se ući po sluhu tako da znanje nota nije preduvjet!
 
Vokalne radionice: četvrtak, 7.10. i ponedjeljak, 11.10. od 17-20 h
Instrumentalne radionice; petak, subotu i nedjelju od 9-13 h
 
Seminar podržava Hrvatska glazbena mladež i Etnografski muzej u Zagrebu.
Ako niste u mogućnosti prisustvovati radu radionice pozivamo vas na završni koncert koji će se održati u utorak 12.10.2010. u Etnografskom muzeju s početkom u 18 sati.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble