Urban Cult
Glazba
marketing

Jacques u duetu sa Isis Gee

Jacques Houdek kaže kako je na put prema zapadu zapravo krenuo sasvim slučajno i neočekivano, no uz toliko godina rada na pjesmama i vokalnoj tehnici, čini nam se da sve to i nije sasvim slučajno.
Jacquesa je zaintrigirala izvedba Isis Gee na Eurosongu, te je njegov tim pozvao na suradnju ovu pjevačicu jedinstvenog glasa koja trenutačno živi u Italiji.

Od tada su se stvari odvijale vrtoglavom brzinom, a duet Jacquesa Houdeka i Isis Gee od danas možete čuti na radio postajama diljem Hrvatske i svijeta, kao i na stranicama i društvenim mrežama Croatia Recordsa :
 
http://www.facebook.com/pages/Croatia-Records/27029056826
http://www.youtube.com/watch?v=zDwYGw9OMEs
http://www.myspace.com/croatiarecords

Pjesma ''Live'' snimana je u Londonu u studiju Britannia Row. Autor pjesme je Tino Izzo koji se potpisuje i kao producent. Reference ovog renomiranog producenta zaista su impresivne, a zadnji veliki projekt na kojem je radio bio je posljednji album Celine Dion Taking Chances. Uz Tina Izza kao koproducent potpisuje se i sama Isis Gee, a pjesma je miksana i producirana u Kanadi gdje Tino Izzo živi i radi. Jacquesove vokale  snimao je  renomirani tonac James Loughrey koji se može pohvaliti suradnjama sa svjetskim izvođačima poput Sugababes,  Spice Girls, Bjork i Alicie Keys.

''Jako sam sretan da su se stvari pomaknule u smjeru zapada. U zadnje vrijeme sam često u Londonu jer radim i na svom prvom stranom albumu s producentom Andy Wrightom i iskreno se nadam da će album odjeknuti u svijetu. Držim fige!'' kaže Jacques o svojoj novoj svjetskoj suradnji, te dodaje kako su promotivne aktivnosti za duet s Isis Gee najavljene po čitavom svijetu, od Rima do Japana i dalje.
 
Isis Gee je američka pjevačica, kantautor i aranžer. Trenutačno živi u Italiji i zaštitno je lice novog, lukzusnog talijanskog kozmetičkog branda. Isis trenutačno radi na svojem novom albumu s timom svjetski poznatih producenata iz Švedske i SAD-a. Album će sadržavati pop i dance pjesme te prekrasne balade. Krajem listopada bit će objavljena jedna od njezinih novih dance pjesama zajedno s novim video spotom. Isis su često uspoređivali sa Celine Dion i Whitney Houston jer imaju jednaku snagu glasa i široki vokalni raspon.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble