Urban Cult
Glazba
marketing

Edo Maajka slavio u Boogaloo

Petak je nesumnjivo bio jedan od zanimljivijih dana za publiku koja prati hip hop scenu.
Na jednoj strani grada održao se „Tribute To Floor Killah“ a na drugoj strani, Edo Maajka i bend oduševili su  Boogaloo nakon čega je ostao moćan osjećaj, kako publici koja je „u elementu“ izlazila iz dvorane tako i Edi koji se nakon koncerta družio i fotografirao s fanovima te dao nekoliko intervjua.

Bio je to koncert o kojem će se još dugo pričati.Atmosfera u petak u jednom od najaktivnijih zagrebačkih klubova, Boogaloou, obećavala je izvrstan koncert! Bizzo iz Bolesne braće koja će održati veliki „povratnički tulum“ 15.10. u Aquariusu, zagrijao je okupljene i tako podržao kolegu MC-a. Edo je započeo nastup „Saletovom“ nakon koje je nastavio sa svojim dobro poznatim hitovima ali u novim aranžmanima. Na repertoaru su bile i dvije nove pjesme sa „Spomen ploče“; aktualni singl  “Fotelja“ i pjesma „Tata mama“.
Za cjelokupni dojam na sceni bili su zaduženi Frenkie te Edin novi bend; Luka Žužić (trombon), najzaslužniji za zarazne brass dionice, Amir Kurtić (bass), Alen Tibljaš (bubanj), Teo Aničić (gitara), Antonio Geček (truba) i Mario Bočić (sax). Spoj punog kluba i dobro raspoloženih izvođača vjerojatno nije niti mogao proći drugačije ili nezapaženo.

Nakon ovog koncerta Edo Maajka i bend nastavljaju mini turneju tako da već sutra nastupaju u Mariboru a zatim se vraćaju u Hrvatsku da bi nastupili u Splitu, 6. listopada i u Dubrovniku 8. listopada. Slijedi mu odlazak u Izrael te ponovni povratak na samom kraju godine. Budući da je pjesma „Ove godine“ nominirana za MTV EMA Best regional act, za manje od dva tjedna saznat ćemo da li je za Edu zasjala još jedna zvijezda.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble