Urban Cult
Glazba
marketing

Cubismov osnivač Ricardo Luque se vraća u Ljetni vrt

U petak 14. rujna ne propustite poslušati i pogledati hrvatskog kuma afro-kubanske glazbe – Ricarda Luquea koji će vam koncertno pružiti presjek opusa glazbe koju njeguje. 
Poslušajte ovo glazbeno milozvučje u našem oku ugodnom ambijetnu ljetnog vrta ispijajući akcijsku ponudu pića. 

 VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=f7klFTVLGbw 

Ricardo Luque je rođen u Venezueli, a u Hrvatskoj živi i radi od 1990. godine. Od svoje šeste godine pjevao je sa svojim ocem, kasnije i u različitim glazbenim skupinama, paralelno studirajući glazbu.

Završetak konzervatorija omogućio mu je da svoj profesionalni život posveti kako klasičnoj, orkestralnoj, tako i komornoj glazbi (Ricardo je solist Zagrebačke filharmonije i član Zagrebačkog puhačkog ansambla), ne zaboravivši pritom izvornu glazbu svoje domovine.

Nakon nekoliko godina posvećenih afro-kubanskoj glazbi, šest albuma i brojnih diskografskih nagrada sa grupom Cubismo, Ricardo Luque se odlučio za vlastiti glazbeni projekt pa je tako snimio album ‘Plena confianza’ koji je 2004. godine izlašao pod novom etiketom R&P tvrtke Rocco i partner d.o.o.. U godini 2008. predstavlja drugi studijski uradak – ‘Emociòn’ i izlazi kao zajedničko izdanje glazbenih etiketa Rocco i partner i Menart.(Matija Trupinović)

14.9. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble