Urban Cult
Glazba
marketing

Richie Kotzen i dva domaća velemajstora gitare u klubu Boogaloo

Richie Kotzena, koji će nastupiti 18.11.2010. u Zagrebu u klubu Boogaloo u okviru svoje ovogodišnje svjetske ‘Peace Sign’ turneje, supportirat će i dva domaća velemajstora gitare.
Alen Brentini, riječki gitarista, kompozitor i pjevač, na pozornici Boogaloo-a nastupit će sa svojim internacionalnim bendom u sastavu Michael T.Ross (Lita Ford, Hardline,Angel...) - klavijature, Piero Trevisan (La Famiglia Superstar) - bass, Marko Duvnjak - bubnjevi.
 
Ovaj nastup je dio Europske turneje na kojoj će nastupiti u Italiji, Austriji, Švicarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a koju će nastaviti u siječnju koncertima 'preko bare' u Los Angelesu, San Franciscu, Las Vegasu i Anaheimu (Namm Show 2011.).
 
Uskoro ćemo imati prilike čuti novi single'Ride your dreams' koji je najava novog materijala koji za sada nosi isti radni naziv kao i single.
 
Ivan Mihaljević i njegovi Side Effects također će upotpuniti ovu gitarističku feštu. Inače stalni član poznatih Hard Time, Ivan se ovih dana vratio sa trećim mjestom na gitarističkom natjecanju u Bukureštu, a novi solo album „Destination unknown“ upravo izlazi za talijansku diskografsku kuću SG records.
 
Kao i Richie Kotzen, i Alen i Ivan odlični su pjevači što ih dodatno izdvaja iz standardne 'gitarističke ponude' i sigurno će dobro zagrijati publiku za Kotzen-ov show.
 
Odlična prodaja ulaznica nagovještava sjajnu gitarističku večer u Boogaloo-u. Ulaznice po cijeni od 165 kuna potražite u sistemu EVENTIM-a.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble