Urban Cult
Glazba
marketing

Mr. Albino prezentira spot sa scenama iz novog hrvatskog trilera F20!

Iako ih publika već poznaje jer se zadnjih nekoliko godina vuku po underground demo sceni, zagrebački outlaw rockeri Mr. Albino javnosti napokon predstavljaju prvi spot za pjesmu “Seven Days Amongst Your Hair“.
Zanimljivo je kako je sama pjesma rađena za novi film hrvatskog redatelja Arsena Ostojića koji nosi naziv “F20”, dok je spot montiran iz kadrova koji se nalaze u filmu i nekih kadrova ekstra snimljenih posebno za spot. Kako sami kažu, upravo je potraga za surovom energijom ono što je povezalo Arsena i njih da surađuju zajedno.

Kroz priču pjesme i radnju filma protežu se isti motivi, romansa teških posljedica kroz kratak vremenski period. Nesigurnost i labilnost aktera, i u filmu i u pjesmi, anskioznost, a i niske strasti koje se vezuju uz sve lijepo što mlada ljubav donosi. Pogotovo kada se tako rapidno, kroz svega nekoliko dana, otkriva sva strast mladih neafirmiranih likova.” pojasnili su iz benda.

Spot možete pogledati ovdje.

Nakon ovoga spota možemo očekivati niz audio vizualnih radova iz njihove radionice koji će periodički izlaziti kroz naredni period kao najava albuma. U međuvremenu će i dalje obilaziti klubove i odrađivati svirke diljem Hrvatske u svrhu promocije spotova jer ljubav za live nastupom i kontaktom s publikom je ono što ih gura dalje.


O Bendu...
Mr.Albino je mladi zagrebački bend, sviraju samoprozvani Outlaw rock,alternativu sa korijenima u bluesu. Inspiraciju pronalaze u raznim sferamaglazbe i umjetnosti kao takve te baš radi različitih poimanja glazbe donosenešto novo na scenu. Osvajanje 19.HGF demo festivala je potvrdilo kvalitetuovog benda te im otvorilo mnoge prilike. Do sada su dijelili stage s velikimimenima poput Josipe Lisac, Disciplina Kitschme, Laibachom i mnogimdrugima. Njihovi live nastupi pršte energijom u što ćete se moći i sami uvjeriti.Mr. Albinu će ovo biti prvi spot s kojim izlaze u javnost iako ih publika većpoznaje jer nekoliko zadnjih godina se vuku po uderground demo sceni.

Nakon ovoga spota možemo očekivati niz audio vizualnih radova iz njihoveradionice koji će periodički izlaziti kroz naredni period kao najava albuma. Umeđuvremenu će i dalje obilaziti klubove i odrađivati svirke diljem hrvatske usvrhu promocije spotova jer ljubav za live nastupom i kontaktom s publikom jeono što ih gura dalje.

Članovi Benda: David Alanović, Stribor Gligorić, Velimir Topić, Matija Marinović,Antonio Hlupić


O FILMU...
Najnoviji film nagrađivanog hrvatskog redatelja Arsena Antona Ostojića, autora "Te divne splitske noć", "Ničijeg sina" i "Haliminog puta", ovaj put nam donosi sasvim neočekivanu priču rađenu u potpuno nezavisnoj produkciji, s mladim, još neotkrivenim glumcima u glavnim ulogama. F20 je napeti psihološki triler o mladoj djevojci Martini (debitantica Romina Tonković) koja ljeti raznosi pizze radeći u pizzeriji za svog strogog oca (igra ga Mladen Vulić). 

Raznoseći pizze, Martina upoznaje stidljivog mladića Filipa (Filip Mayer iz "Zagonetnog dječaka") koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Nakon što Martina nagovori Filipa da ukradu novac njenom ocu i pobjegnu na Zrće, njihova nevina ljetna avantura se ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru. To je film s neočekivanim obratima, za koji su neke scene snimane na Zrću, na kojem je radilo desetak kaskadera, film u kojem se predstavlja najnoviji glazbeni hit perspektivnog benda "Mr. Albino", u kojem su prizori iz još neobjavljene hrvatske video igre "SCUM", te film koji će svakako iznenaditi publiku svojom svježinom, atraktivnošću i emocijama. 

Pored Filipa Mayera, Romine Tonković i Mladena Vulića, kao debitantica se pojavljuje i Lana Ujević, uz naše poznate glumce Alena Liverića, Alme Price, Ksenije Marinković, Gorana Grgića, Alena Šalinovića i ostalih. Scenarij je napisao Hrvoje Sadarić, snimatelj je Slobodan Trninić, glazbu potpisuje Mate Matišić, a montažer je Dubravko Slunjski. Producenti su Arsen Anton Ostojić i Hrvoje Vajić.


Premijera: 25. 9. 2018 u zarebu 
Početak distribucije: 27. 9. 2018. 
Trajanje: 90 minuta(Milan Mijač)
14. 9. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble