Urban Cult
Glazba
marketing

The Ocean i Rosetta stižu u klub Močvara

Fantastičan combo berlinskih The Ocean i filadelfijske Rosette stiže u klub Močvara 17. studenog.
Berlinski The Ocean, još znani i kao The Ocean Collective, spadaju u red najutjecajnijih i najuglednijih europskih progressive/sludge metal bendova. Grupa skupljena 2000. godine oko gitarista Robina Stapsa izuzetno je diskografski aktivna s više od desetak dužih i kraćih izdanja od kojih će ono najnovije, split EP «The Quiet Observer» s japanskim Monom, biti objavljeno 23. listopada.   

The Ocean - "Abyssopelagic II: Signals Of Anxiety"   

Glasna i nemilosrdna filadelfijska Rosetta u svojoj glazbi spaja post-hardcore, drone i shoegaze navodeći kao glavne uzore Neurosis, Isis i My Bloody Valentine. Glazbu sa svojih šest studijskih albuma, par EP-jeva i split izdanja bend naziva «metalom za astronaute» jer su osobno svi jako zainteresirani za astronimiju i svemirska putovanja.   

Rosetta – “Intrapartum”   

Ulaznice će se u prodaji naći od 17. rujna po cijeni od 90 kn u pretprodaji te 110 kn na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.   

(Sanjin Đukić)
14. 9. 2018. 
The-Ocean-470p.jpg
The Ocean
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble