Urban Cult
Izložbe
marketing

Simpozij slika i hiperrealizam: Slikarstvo, fotografija i film

Muzej suvremene umjetnosti, Hrvatsko društvo pisaca, Časopis za teoriju, kulturu i vizualne umjetnosti TVRĐA, Centar za vizualne studije iz Zagreba i IMAGES - Journal for Visual Studies, u povodu velike izložbe Jadranke Fatur, koja se u MSU-u otvara 11. listopada 2018., organiziraju u Zagrebu 15. i 16. studenoga interdisciplinarni znanstveni simpozij na temu „SLIKA I HIPERREALIZAM: Slikarstvo, fotografija i film“.
Simpozij će se usmjeriti da pridonese kritičkom rasvjetljavanju uloge slikarstva, fotografije i filma u odnosu na fluidni referencijalni okvir digitalno umreženoga društva, politike i kulture bez koje slika ostaje neutemeljenom. Pozivamo vas da sudjelujete na simpoziju i pridonesete svojim prilozima znanstvenoj artikulaciji vizualnih studija i znanosti o slici u svjetlu suvremenih interdisciplinarnih promišljanja ovog problema. 

Tekstovi izlaganja sa simpozija bit će objavljeni u jednoj od publikacija časopisa TVRĐA i IMAGES - Journal for visual studies 2019. Molimo vas da potvrdite sudjelovanje na simpoziju do 20. rujna 2018. godine. Naslov vašeg izlaganja i sažetak (20 redaka teksta) pošaljite na mail adresu: purgar@vizualni-studiji.com (subject: tekst za simpozij) ili na mail adresu: zarko.paic@zg.t-com.hr do 10 listopada 2018. godine. (...više

(Marija Štritof)
13. 9. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble