Urban Cult
Cool&fun
marketing

Obiteljska kreativna radionica MaLi i VeLiKi u MSU

Obiteljska kreativna radionica MaLi i VeLiKi održati će se u MSU ove subote, 1.9.2018. od 11.30 do 13 sati.
Edukativna radionica namijenjena je djeci od 5 do 13 godina koja će uživati u Muzeju suvremene umjetnosti spuštajući se toboganom Carstena Höllera u društvu svojih roditelja, baka i djedova, a potom zajednički sudjelovati u edukativno-kreativnoj radionici. 

Polaznici edukacije će imati priliku saznati više o doktoru biologije Carstenu Hölleru, koji je svoju karijeru znanstvenika zamijenio onom umjetničkom, i njegovim djelima koja je izveo u desetak prestižnih svjetskih muzeja, stekavši pritom međunarodni ugled i popularnost (Kunstwerke, Berlin; Prada, Milano; Kiasma, Helsinki; Tate Modern, London; ICA, Boston i dr.). Potom će djeca i odrasli, zajedničkim snagama izraditi vlastiti rad inspiriran iskustvom klizanja Höllerovim toboganom. 

Za radioničke aktivnosti pripremili smo potreban materijal. Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj. 

Radionice se odvijaju u prostoru za povremene izložbe, a okupljanje je na recepciji Muzeja u 11.30 sati. Cijena ulaznice po sudioniku radionice pod nazivom MaLI i VeLIKI je 10 kuna. 

Voditeljica radionica: dr.art. Ivana Gorički, prof. likovne kulture, tel. 016052704, ivana.goricki@msu.hr, 091/2927725  

(Niki Radišić)
30. 8. 2018.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble