Urban Cult
Kazalište
marketing

Pogledajte predstavu za djecu Ježeva kućica na Krku

Treći, ujedno i posljednji ovogodišnji program namijenjen najmlađim posjetiteljima Ljetnih priredbi, točnije predstava Ježeva kućica, kreirana u produkciji Kazališta Smješko, održat će se u četvrtak, 16. kolovoza 2018. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 20.30 sati.
Za djecu predškolskog i nižega školskog uzrasta zagrebačko Kazalište Smješko priredilo je razigranu glazbenu (lutkarsko-igranu) predstavu temeljenu na legendarnom tekstu Branka Ćopića Ježeva kućica o slavnom lovcu Ježurki Ježiću i njegovoj družini. Na lak, igriv način mališani zajedno s poznatim likovima odlaze u svijet šume, i to ne samo kako bi uživali u radnji jedne od najljepših dječjih priča, već i dobili mnoge korisne savjete o univerzalnim vrijednostima što ih donose dobrota i ljubavi prema svome domu. 

Originalna glazba iz audiozapisa nastalog prije 20-ak godina na kojoj su odrastale mnoge generacije, originalan tekst te sjajni glumci i simpatične lutke razlog su više zašto ovu predstavu itekako vrijedi pogledati. U kazališnoj interpretaciji ovog književnog klasika, čiju režiju i adaptaciju potpisuje Tea Gjergjizi-Agejev, glume Jelena Hadži-Manev, Helena Kalinić i Hrvoje Zalar, dok je izrada lutaka, kostima i scenografije povjerena Gordani Krebelj.

Ulaznice za Ježevu kućicu po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 19.00 i 22.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 62. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.

(Krešimir Lukić)
13. 8. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble