Urban Cult
Glazba
marketing

KOMUNA predstavila novi singl “Faraoni” kojim najavljuje album prvijenac

Četvrtim studijskim singlom pod nazivom “Faraoni” grupa KOMUNA najavljuje album prvijenac koji je u završnoj fazi dok će novu pjesmu hrvatskoj publici predstaviti 25.kolovoza na CMC Slavonija Festu u Slavonskom Brodu.
KOMUNA je na novoj pjesmi ugostila "RocHoir", sjajni dječji pjevački zbor iz Beograda predvođen Jovanom Obradović, prepoznatljiv po izvedbama klasika svjetskih i domaćih rock, hard rock i heavy metal bendova. Mladi rokeri savršeno su se uklopili u cjelokupni projekt i intrigantnu priču ovog singla, a naglasak je na snažnoj poruci koju upravo oni kroz stihove šalju odraslima. Za pjesmu je snimljen i videospot u produkciji "Invenio films"-a dok je reditelj Dalibor Mrdić. Sam spot je sniman impresivnoj pulskoj Areni te na prelijepom Kalemegdanu u Beogradu.   

Spot možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=sBAEidB8OMc    

Podsjetimo, KOMUNA je bend kojeg je osnovao Mirko Šenkovski Geronimo, jedan od najtraženijih autora u regiji, iz želje da se vrati svojim rock korijenima, a uz njega bend, simboličnog imena, čine gitaristi Emir Hot i Dragomir Herendić Dragianni (iz Zabranjenog pušenja), klavijaturista Igor Matković (Crvena jabuka), basista Zvjezdan Marjanović i bubnjar Damir Bumbar Sinanović (ex Southern Storm i The Loudest Silence). Očito je da je riječ o ekipi uistinu respektabilnih rock glazbenika koju kao vokalni solist i autor svih skladbi sa predstojećeg albuma u izdanju Croatia Records-a, predvodi upravo Geronimo.   

Snimanje prvog albuma grupe je u završnoj fazi i do kraja godine bi trebao ugledati svjetlo dana. Podsjetimo, Komuna je do sada izdala tri singla - "Kad padnu mostovi" na kojoj su ugostili velika regionalna muzička imena(Kikija Lesendrića, Mladena Vojičića Tifu, Seada Zeleta Lipovaču, Tonija Jankovića i Zorana Predina), "Himna" i "Utjeha", a sve su praćene spotovima vrhunske produkcije.


(Robert Domitrović)
10. 8. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble