Urban Cult
Cool tura
marketing

Mia Begović i Ervin Baučić otvaraju Olipski ljetni festival 2018.

Monodramom ''Sve što sam prešutjela'' u izvedbi Mie Begović, a u režiji Ivana Lea Leme u subotu 14. srpnja s početkom u 21 sat započinje svečanost otvorenja ovogodišnjeg izdanja Olipskog ljetnog festivala koji će se odvijati do 10. kolovoza na otoku Olibu, a neki od festivalskih sadržaja biti će izvedeni i na drugim otocima zadarskog arhipelaga - Istu i Silbi. 
Nakon predstave cjelovečernji koncert će održati Ervin Baučić & band (članovi: Tomas Krkač, Slavko Pintarić, Vedran Božić, Danko Krznarić).  

Jedan od najljepših jadranskih otoka - OLIB – postao je prije nekolikog godina nova ljetna festivalska pozornica, jedinstvena kulturna i turistička festivalska destinacija  zahvaljujući ljetnoj manifestaciji Olipski ljetni festival. Festival su  2015. g.  pokrenuli Udruga Olib i Kazališna družina Bastien s ciljem oživljavanja kulturnih događanja na otoku Olibu. Festival je posvećen  dramskim umjetnicima  Ani Karić i Bogumilu Klevi te Miloradu Rućandu, istaknutom članu Udruge Olib. 

Bogat i raznolik festivalski program obiluje atraktivnim kazališnim predstavama, koncertima zabavne, klasične i rock glazbe, sportskim sadržajima te zanimljivim radionicama, a u kojem sudjeluju domaći i strani eminentni  umjetnici i umjetničke organizacije. Projekt je dugoročnog karaktera i u budućnosti će se razna festivalska događanja odvijati i na drugim otocima u Zadarskoj županiji.  
Produkcijska podrška projekta je kreativna platforma Organizam.  
Ulaz na sva  festivalska događanja je slobodan.

(Ivanka Bičak)
11. 7. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble