Urban Cult
Cool tura
marketing

"Grad, panika" u MMSU Rijeka

Javna prezentacija radionice Grad, panika prva aktivnost u sklopu trogodišnjeg koreografskog istraživačko-produkcijskog procesa Rad panike zagrebačkog izvedbenog kolektiva BADco. i suradnika – održat će se u utorak, 10. srpnja 2018. u 12 sati u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci.
Pod vodstvom Gorana Sergeja Pristaša i Nikoline Pristaš, petodnevna radionica uvest će studente u problematiku prikazivanja u galerijskom, odnosno prostoru „bijele kocke“, koji nema sažimajuću nego rastavnu funkciju izlaganja. 

Kroz različite vježbe razvoja gestičkih izvedbenih materijala, preklapajućih pripovjednih tijekova i ritmičkog formatiranja izvedbe, studenti glume i suvremenog plesa upoznat će se s metodama dijagramatskog prikazivanja karakterističnog za rad BADco.   

Ova radionica je prvi korak u projektu Rad panike kojim će BADco. u suradnji s nizom umjetnika mlađe generacije tematizirati ili učiniti vidljivom problematiku rada bez stvaranja u društvu i u umjetnosti.   

Radionicu organiziraju BADco. i Drugo more u okviru programskog pravca Dopolavoro projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture, u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu i Akademijom primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci - katedra gluma i mediji.   

Više na internetskoj stranici Drugog mora.   

(Dubravko Matanić)

9. 7. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble