Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Tesla&friends u čast obljetnice rođenja Nikole Tesle

Manifestacijom Tesla&friends 2018. odati će se počast nacionalnom velikanu, poznatom izumitelju i znanstveniku Nikoli Tesli, obilježavanjem 162. obljetnice njegova rođenja i petog Dana Nikole Tesle - dana znanosti, inovacija i tehnologija od 9. do 11. srpnja u Zagrebu.
Iz programa je potrebno izdvojiti četiri ključna događaja, polaganje cvijeća na spomenik Nikoli Tesli u Zagrebu na dan njegova rođenja 10. srpnja u 10 sati, svečanu proslavu i dodjelu godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost također 10. srpnja u 19 sati u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade u Zagrebu, konferenciju „Tesla u Zagrebu“ 11. srpnja u 10 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Komori Zagreb (Draškovićeva 45, Zagreb) i otvaranje izložbe „Teslin svjetski sustav“ 11. srpnja u 19:30 sati u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu.    

Manifestaciju Tesla&friends već devetu godinu zaredom organizira Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost. Pokrovitelji manifestacije su Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba, Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO, Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb i Rochester Institute of Technology Croatia. Ovogodišnji partner manifestacije je Hrvatska agencija za okoliš i prirodu – HAOP. 

(Dragica Mihajlović)
8. 7. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble