Urban Cult
Film
marketing

Munjeni i zbunjeni na Kino danu

U četvrtak, 14. lipnja u 21:30 u Kružnoj ulici kod Palacha prikazat će se film Dazed and confused (Munjeni i zbunjeni). Film se prikazuje u sklopu projekta Kino dan. Učenice i učenici iz Prve riječke hrvatske gimnazije i Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka zajednički su odabrali film i sudjelovali u organizaciji filmske projekcije na otvorenom uz podršku Art-kina. 
Susjedi s riječke adrese Frana Kurelca 1 (PRHG i GAM) udružili su snage i ujedinili svoje ideje, interese i vještine kako bi organizirali ovu kino projekciju na otvorenom. Projekt Art-kina Kino dan nastao je s ciljem da srednjoškolcima približi svijet filma i kina, kao i da ih upozna s osnovnim segmentima organizacije kulturnih programa jer vjerujemo da će mnogi upravo u kulturi pronaći svoju buduću profesionalnu ili kreativnu nišu. 

Kako bi iz prve ruke iskusili što sve podrazumijeva prikazivanje filma, dizajnirali su plakat i letke, organizirali tehničku podršku, promociju projekta, te sudjelovali u odnosima s medijima, uz stručnu podršku iz Art-kina, Gimnazije Andrije Mohorovičića i Prve riječke hrvatske gimnazije.  Također, kroz zajedničko druženje želimo potaknuti nove ideje i maštu, te razvijati drugačiji pogled na svijet. 

Za više informacija o programu kontaktirajte Niku Curać (095 5841344, nika.curac@gmail.com), Luciju Baričević (099 5022045, lucijabaricevic123@gmail.com) i Daria Polić (095 713 2417, dariaskate.lol@gmail.com).   

Dazed and confused redatelja Richarda Linklatera jedan je od najboljih tinejdžerskih filmova devedesetih. Matthew McConaughey, Milla Jovovich, Adam Goldberg i Ben Affleck igrali su u njemu prije stjecanja svog zvjezdanog statusa. Film prikazuje posljednji dan škole u malom teksaškom gradiću 1976. godine. 

Kroz široki spektar srednjoškolaca, od popularnih sportaša do geekova, potheada i navijačica, dobivamo uvid u želje i preokupacije mladih ljudi dok slave završetak nastave i početak ljeta. Uz komične i inteligentne dijaloge, izvrsnu glumu i scenarij, u filmu se ističe soundtrack s najvećim hitovima 70-ih, uključujući Aerosmith, ZZ Top i sl.    

Pozivamo vas na uživanje u filmskoj projekciji, prije i poslije koje će DJ puštati glazbu u Palachu! Ulaz je slobodan.   Organizatori programa su Gimnazija Andrije Mohorovičića Rijeka, Prva riječka gimnazija te Art-kino. Partner u provedbi programa je SU Molekula. 

Više potražiti na www.art-kino.org

12. 6. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble