Urban Cult
Izložbe
marketing

ČajankART u galeriji Siva

Klub studenta povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu u suradnji s galerijom Siva poziva vas na pilot projekt ČajankART u subotu 09.06.2018. u 17.00 sati u galeriji Siva na slikarskoj izložbi crtača, grafičara, slikara i muralista Ivana Oštarčevića: Napokon! 
KSPUFF s veseljem najavljuje svoj pilot-projekt „ČajankART“. Projekt se orijentira na popularizaciju umjetnosti te motiviranja šire javnosti na češće posjete muzejima i galerijama putem organiziranih odlazaka, vodstava, razgovora s umjetnicima i kustosima, i sličnih otvorenih dijaloga. 

U selekciji umjetnika i prostora, važan je segment bio zastupanje različitih vrsti galerijskih prostor, kao i predstavljanje mladih suvremenih sudionika hrvatske likovne scene zastupajući pritom različite medije i vizualne vrste. Svakom posjetu slijedi dodatni neformalni dio diskusije o viđenome i o stečenome dojmu s ciljem osobnog promišljanja umjetnosti, a sve u ugodnoj atmosferi čajanke.

Druga nas čajanka očekuje u subotu, 9.6.2018., u 17h u galeriji Siva na slikarskoj izložbi crtača, grafičara, slikara i muralista Ivana Oštarčevića. Izložba NAPOKON! predstavlja novi pristup platnu tretirajući ga kao obostrani objekt s jedinstvenim narativnim kontinuitetom predstavljajući vinjete života u gradu. U sklopu događaja organiziran je razgovor s umjetnikom kojega vodi Buga Kranželić, a obogaćuje ga šalica čaja i kave uz slatku zakusku.(Sanja Burlović)
5. 6. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble