Urban Cult
Kazalište
marketing

Posljednja izvedba "Bum Tomice" uz razgovor s glumcima!

Legendarna predstava nastala prema jednoj od najpopularnijih hrvatskih dječjih knjiga autorice Silvije Šesto posljednju izvedbu svog dugog kazališnog života održat će u subotu, 16. lipnja, u 17 sati - po sniženoj cijeni od samo 25 kuna!
Uspješna i višestruko nagrađivana predstava, koju je na daske Male scene postavio i režirao Ladislav Vindakijević, svojim pričicama iz svakodnevnog života oduševljava djecu (5+), ali i odrasle! Ne propustite sjajnu priliku i posljednji put, u svečanom izdanju, pogledajte urnebesnu priču o običnoj peteročlanoj obitelji u kojoj zamašnjake radnje vuku troje djece. 

Tomica (Ivan Grčić) je pred pubertetom i već ga pomalo muče prve zaljubljenosti, nepravde i kritički odmak prema svijetu odraslih, njegov mlađi brat vrtićke dobi (Dražen Čuček) zaigrano je dijete sklono na svoj način preispitati i postupke braće i roditelja, dok je najstarija kćer (Lana Gojak) adolescentica koja živi u svom svijetu imajući, svojim godinama, svojstven odnos i prema braći i prema majci (Ivana Krizmanić) koja pokušava držati sve konce u svojim rukama.

Iz tog normalnog generacijskog sukoba nerijetko se preispituju stvari preko kojih obično prelazimo kao preko svakodnevnih i običnih zahvaljujući tempu života i dnevnoj rutini. I dok odraslima život postaje rutina, djeca u ovim pričama dokazuju da je život sve samo ne rutina. Primjerice, jedno obično vođenje najmlađeg djeteta u vrtić od obične rutine pretvara se u pravu, malu senzaciju...

Bum Tomica jedna je od rijetkih predstava koja se može dičiti zaista dugovječnim životom od čak 11 godina (praizvedba: 17. siječnja 2007.) čije su izvedbe igrane diljem cijele Hrvatske i to preko 300 puta.

Svoje ulaznice svakako rezervirajte online ili to učinite telefonski na (01) 4683352 i budite dijelom ovog nezaboravnog putovanja koje će se zauvijek pamtiti!

(Marin Zahraški)
28. 5. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble