Urban Cult
Književnost
marketing

Djeveruše - Jane Costello

Hoće li glavna junakinja, vječna djeveruša, konačno zablistati u vjenčanici? Saznajte u novoj hit-knjizi izdavačke kuće Znanje.
Četiri vjenčanja. Tri ogorčena bivša dečka. Dva vrlo učinkovita umetka za grudi u obliku pilećih fileta. I jedan predivan muškarac... Dobitna su kombinacija Djeveruša - urnebesno zabavne knjige  o mladoj djevojci koja je „zapela“ u vječnoj ulozi djeveruša na tuđim vjenčanjima. Knjigu je objavila izdavačka kuća Znanje u novopokrenutoj biblioteci Knjiga dostupna svima koja svaki mjesec čitateljima donosi pet novih hit-naslova po pristupačnim cijenama.

Glavna junakinja romana simpatična je Evie, dvadesetsedmogodišnja novinaraka koja nikada nije bila ozbiljno zaljubljena i koja je počela misliti da to nikada neće ni biti. Nije ni čudo što je uloga djeveruše na tolikim vjenčanjima ispunjava stravom. No, kada se očaravajuće zgodan mladić Jack počne pojavljivati na svadbama kao redovit uzvanik, stvari krenu nabolje.

Samo što, između otkrića da se Jack viđa s prekrasnom, samoljubivom Valentinom i nesretnog incidenta s vibratorom od dvadeset i pet centimetara, ne ide sve onako kako se Evie možda nadala...

Roman Djeveruše (Bridesmade, 2008.) zabavan je i inteligentan prvijenac mlade britanske spisateljice Jane Costello koji je odmah nakon objavljivanja uvršten na listu najprodavanijih knjiga u Velikoj Britaniji. Autorica je objavila još dvije uspješnice, roman The Nearly Weds, proglašen romantičnom komedijom godine (Romantic Novelists Association 2010.) te roman My Single Friend. Rujanski ciklus hit-naslova Znanje je zaokružilo uvodnim dijelom fantastične ljubavne sage Pali anđeo Lauren Kate, povijesnim romanom Druga sestra Boleyn Philippe Gregory te planetarno popularnim krimićem Parfem Patricka Süskinda.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble