Urban Cult
Glazba
marketing

Gitarinet Groove System (Bg) u Vinylu

Ukoliko ste spremni za nešto sasvim drugačije, dobrodošli na svirku furiozne Funky ekipe koja raznosi centar za ravnotežu nestvarnim mixom glazbe i energije - Gitarinet Groove System, dođite u Vinyl ovog četvrtka u 20:30 sati!
Ovaj impro kvartet je skup glazbenika koji vole komunicirati kroz zvukove svojih instrumenata. Nikola (klarinet) i Mirko (gitara & beatboxing) čine duo Gitarinet koji već jedno desetljeće primamljuje publiku svojom originalnošću. Zmo, inače dugogodišnji član Negativa, na basu dodaje funky groove koji će vas natjerati da zaplešete. Često je sa njima na perkusijama i Relja Svilar koji, uz konge, darbuke i kahon, baca dopunsku magiju na već originalan performans. 

Dok budete plesali uz Jazzy Regge Swing primjet ćete zašto je Gitarinet Groove System sa svojom energijom i načinom izvodjenja pravo osvježenje na klupskoj sceni i zašto ćete ih htjeti čuti ponovo.

O bendu i članovima:
Gitarist, Mirko, je neverojatan mozak, ubojica na akustičnoj gitari (flamenco svirač), pri tome koristi looper na kojem snima gitarske dionice i beat boxing, a uz sve to je i prvi vokal.

Klarinetist Nikola Đurica je završio jednu od najprestižnijih škola za klasičnu glazbu na svijetu, Cleavlend Univesity of Music. Nedavno je dobio nagradu Laureata Srbije za najtalentiranijeg mladog umjetnika. Često putuje i nastupa s najboljim izvođačima klasične glazbe iz celog svijeta.

Perkusionist, Relja Svilar, inače je producent i majstor zvuka, a osim Giterineta svirao je sa Rambo Amadeusom, Balkanikom i brojnim beogradskim jazz glazbenicima...
Bassist, Milen Zlatanović Zmo, je preko 18. godina na rock sceni, sa bandovima kao NEGATIV, SevdahBABY, STRIP, X - Centar, 357, …

(Neno Mikić)
16. 5. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble