Urban Cult
Cool tura
marketing

Udruga eSTUDENT ima novi projekt – ARTaonicu

ARTaonica, novi projekt udruge eSTUDENT, održat će se u nedjelju, 20. svibnja s početkom u 10 sati u prostorijama MM centra (u sklopu Studentskog centra). Cilj ovog projekta je popularizirati umjetnost, privući znatiželjne i kreativne studente otvorenog duha te im pružiti korisna znanja putem radionica.
Tijekom dana održat će se četiri radionice pod vodstvom stručnih voditelja. Prva radionica “Dopuštenje da budem” je radionica susreta s vlastitom autentičnošću, odnosno radionica ekspresivne art terapije koju vode Dominik Šmida i Maša Žarnić. 

Nakon nje, Darko Tomaš održat će radionicu osnova fotografije pod nazivom “Photohunt” i otkriti što je sve potrebno za “pravu” fotografiju. Potom će se održati dramska radionica “Zastani, zaigraj se i spoznaj” pod vodstvom umjetničkog voditelja The Acting Studija, Marina Bukvića na kojoj će se kroz interdisciplinaran pristup i raznolike dramske igre i vježbe, razvijati mašta i komunikacijske sposobnosti. 

Posljednja radionica je istraživanje unutarnjeg svijeta, kreativnosti i iscjeljenja kroz pjevanje "Soul scat circle", pod dirigentskom palicom Lele Kaplowitz, cijenjene hrvatske vokalistice sa svjetskim glazbenim iskustvom.   

Cjelodnevno događanje završit će prikazivanjem filma Vis-à-vis, redatelja Nevija Marasovića, čija je filmska uspješnica i svojevrsni nastavak Vis-à-visa, Comic Sans donedavno igrala u kinima.    

Za sudjelovanje na radionicama potrebno je ispuniti prijave koje su dostupne na Facebook događaju.

(Lana Bradašić)

16. 5. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble