Urban Cult
Književnost
marketing

Pali anđeo – Lauren Kate

Prvi dio gotičke sage o zabranjenoj ljubavi nova je književna senzacija koja ističe kandidaturu za nasljednika Sumraka.
Što učiniti kad shvatite da vam izmiče ljubav koju vam je sudbina namijenila, kad slutite da onaj kojeg volite ne pripada ovom svijetu, nego je posrnulo nebesko biće? Pali anđeo (Fallen, 2009.) prvi je dio četverodijelne fantastične sage o zabranjenoj ljubavi, američke spisateljice Lauren Kate, za koju je filmski studio Disney otkupio prava odmah po izlasku prvog romana. Pali anđeo dio je rujanskog ciklusa u biblioteci izdavačke kuće Znanje - Knjiga dostupna svima.
 
Junakinja Luce Price u zlokobnoj popravnoj ustanovi Mač i križ upoznaje tajanstvenog i suzdržanog Daniela Grigorija, mladića koji je odmah neodoljivo privuče, kao da se radi o velikoj ljubavi iz nekog prošlog života. Iako joj Daniel jasno daje da znanja kako s njom ne želi imati ništa, sedamnaestogodišnja Luce uskoro shvati da on skriva sudbonosnu tajnu, koju mora doznati, čak i po cijenu života.
 
Kritika je Pali anđeo odmah po izlasku prepoznala kao mogućeg nasljednika i idealnu novu literaturu za ljubitelje Sumrak sage, a roman se izravno uvrstio među pet najprodavanijih knjiga na prestižnoj ljestvici bestselera New York Timesa. Drugi dio sage, Torment, svjetsku premijeru doživjet će 28. rujna, a čitatelji ga uskoro mogu očekivati i u Hrvatskoj u izdanju Znanja.
 
Lauren Kate američka je spisateljica, rođena u Dallasu, započela je svoju književnu karijeru u New Yorku, a danas živi u Los Angelesu. Autorica je romana The Betrayal of Natalie Hargrove. Upravo dovršava treći roman sage o palim anđelima.
 
Rujanski ciklus hit-naslova Znanje je zaokružilo romantičnim romanom Djeveruše, povijesnim romanom Druga sestra Boleyn Philippe Gregory te planetarno popularnim krimićem Parfem Patricka Süskinda.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble