Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložba fotografija Tomislava Može

U utorak, 21. rujna u 19h na prvom katu kina Europa otvara se peta izložba u sklopu programa PUNI KRUG na kojoj će se predstaviti mladi fotograf Tomislav Može. Izložba je otvorena do 11. listopada 2010.
Tomislav Može
Tomislav Može je 28-godišnji fotograf rodom iz Zagreba. Iako se nakon završene srednje škole ozbiljno posvetio ekstremnom biciklizmu, zbog pretrpljenih fizičkih ozljeda, počinje se amaterski baviti fotografijom. Nedugo nakon toga, odlučuje se za nju i u profesionalnom smislu, zbog čega u 2007. upisuje ADU u Zagrebu, smjer Filmsko i TV snimanje. U svom radu pretežno se usredotočuje na komercijalnu, portretnu, dokumentarnu i modnu fotografiju. Kroz samo tri godine rada profilirao se kao jedan od zamjećenijih mladih hrvatskih fotografa, a ostvario je i brojne suradnje s renomiranim kompanijama i medijima, od kojih se ističu: Story, T-Mobile, Redbull Photofiles, Publicis, Imago, Adria Media Group, KL!K, Men's locker, Westgate itd. Može je dosad realizirao tri skupne izložbe dok je izložba PUNI KRUG ujedno i njegova prva samostalna izložba.
PUNI KRUG je program zaokružene podrške hrvatskih fotografa kojeg je pokrenuo online fotografski časopis BLUR magazine u suradnji s kinom Europa. Kroz njega se odabranim autorima omogućuje samostalna izložba u centru Zagreba bez ikakvih troškova. Cilj projekta jest prezentirati hrvatske fotografe, koji se ističu po svom kvalitetnom radu, ali su nedovoljno predstavljeni u javnosti te na ovaj način podržati lokalnu fotografsku scenu.
 
Projekt je realiziran uz podršku kina Europa, koje je ustupilo izložbeni prostor, te Prizme d.o.o., distributera foto opreme, koji će podmiriti cjelokupne troškove ispisa fotografija po specijalnim cijenama koje je omogućio studio za tisak Borovac&Bence. Medijski partneri PlanB i web portal Fotografija.hr će svaki mjesec predstavljati odabrane autore, a pored njih, projekt podržavaju Transmeet.TV te specijalizirani fotografski časopisi poput Fotomaga, ReFotoa i DigitalFotoa.
 
Više informacija o programu PUNI KRUG dostupno je u 19. broju BLUR magazinea na www.blur-magazine.com/hr.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble