Urban Cult
Film
marketing

''Mračni umovi'' dolaze...

Kada tinejdžeri počnu misteriozno razvijati svoje nove, snažne sposobnosti, budu proglašeni prijetnjom od strane vlade. 
Šesnaestogodišnja Ruby, jedna od najmoćnijih mladih ljudi s kojim se itko susreo, bježi iz kampa i pridružuje se skupini odbjeglih tinejdžera koji traže sigurno utočište. Uskoro ta novostvorena obitelj shvaća da, u svijetu u kojemu su ih odrasli izdali, bježanje nije dovoljno te će im morati pružiti otpor, koristeći svoju kolektivnu moć da ponovno preuzmu kontrolu nad svojom budućnošću.
 
U glavnim ulogama ćemo gledati Mandy Moore, Gwendoline Christie, Amandlu Stenberg, Harrisa Dickinsona, Wallacea Langhama, Golden Brooks te Marka O'Briena. Režiju potpisuje Jennifer Yuh Nelson, koja je izjavila sljedeće:

"Ono što me privukolo ovoj priči je njezina nevjerojatna, emocionalna srž. To je ono što knjigu čini zanimljivom i pamtljivom. Likovi nisu nježni, već pokazuju izuzetnu snagu usprkos svojim godinama."
 
"Ovo je priča o prijateljstvu i ljubavi u trenutku strašne prijetnje...iako se svijet oko vas raspada,  novostečena obitelj vaših najbližih prijatelja neće vas napustiti."
 
"Glumci su to osjećali na setu, a bilo je divno gledati kako njihova veza jača iz dana u dan. Ovo je priča o pronalaženju svjetla u mraku i stvarnih razloga s kojima se moramo boriti."


Film MRAČNI UMOVI je nastao prema istiomenoj knjizi Alexandra Bracken, a u distribuciji Blitza u kina dolazi početkom kolovoza.

(Martina Ivančić)
1. 4. 2018. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble